Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Ще се чувствате в

...
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Ще се чувствате в
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп За Днес 19 Февруари! Ето Какви Изненади Са Подготвили Звездите В Понеделник!

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Ще се чувствате в много добра форма, само че не бъдете прекомерно саркастични с близките. Хубав ден да изхвърлите всичко, което ви пречи и да се изясните със себе си.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Днес е ден за вглеждане в близките. Добре е и да свършите някоя работа, въпреки всичко. Не тръгвайте към всяко нещо с презумпцията, че единствено вие сте прави, изслушайте и непознатото мнение.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Чудесен ден за обмисляне и подготовка на целия идващ месец. Оригинални хрумвания няма да ви липсват, само че по какъв начин ще се справите с осъществяването? Най-добре посветете напъните си да организирате екип, който да осъществя хрумванията ви.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Днес е добре да не се помайвате, а да довършите работата си, която единствено отлагате от ден дневно. Добър миг е също да се погрижите за тялото си, някои козметични процедури ще ви се отразят удобно и изключително водните.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Трудно ви е да се отърсите от паниките си, даже и през днешния ден. На това от горната страна през днешния ден сте станали по-чувствителни, само че и по-подозрителни към всичко, което става към вас. Гледайте да не влизате в непотребни разноски, с цел да не се разстройвате още повече.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Днес може да чувствате прекомерно ясно агресивното държание на близките. Не се противопоставяйте намерено и не разгласявайте желанията си. Днес би трябвало да останете в сянка.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Може на моменти да се чувствате малко претрупани от задания, а едвам началото на седмицата. Не поемайте върху себе си всички отговорности, оставете на другите да поемат своя дял.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Кой каквото ще да прави, вашите мисли все се реят към поетите отговорности. Дори да не ви се наложи да ходите през днешния ден на работа, отново от вътрешната страна ще ви гложди възприятието за незавършени задания. Какво да се прави, щом обещавате преждевременно - по този начин е, идващия път мислете преди да кажете “да ”.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Ще съумеете да съчетаете приятното с потребното в роднинска среда. Не си забравяйте положителното въодушевление, тъй като сте душата на компанията и ще е тъпо през днешния ден душата да е в отмора.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Доста динамичен е днешният ден. Единствената заплаха е, че може да пропуснете нещо значимо всред безбройните неща, които имате за извършване. Концентрирайте се повече и не се измъквайте с прословутата си заплеснатост.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР