Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)С доста приповдигнато настроение стартирате

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)С доста приповдигнато настроение стартирате ...

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 28 Май! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!.


Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)С доста приповдигнато настроение стартирате тази седмица и ще откриете забавното дори в скучните неща. Само не се вживявайте в ролята на жертва и не драматизирайте, защото с напредването на деня доста досадни задачи ще Ви се струпат и тогава ще се усети доколко сте силни в овладяването на себе си.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Много сериозно го раздавате. Не е нужно чак толкова, карайте по-весело. Нещата стават по-лесно и бързо, когато човек ги прави с удоволствие. Освен това е май, пролет е, отпуснете си душата.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Кой ще сте Ви е днес? Кой от многобройните Близнаци ще покажете на света. Енергията днес ще е за комуникация, общуване, любопитство към живота. По-късно през деня просто ще се почувствате уморени и ще имате нужда някой кротко и мило да се погрижи за Вас. Май заприличва на тийнейджърска роля ...

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Плачевен ден за вашия бюджет. Внимавайте какво купувате, да не се окаже една твърде неизгодна сделка за вас. Най-добре днес да карате по-леко.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Съдбата е под ваш контрол. Сами може да решите да се подчините на обстоятелствата или не. Най-добре обаче да не приемате никакви предложения.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Много подходящ ден за провеждане на мероприятия, които ще повлияят на имиджа ви. Така че не търсете повод да се мотаете или разсейвайте, бъдете активни.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Денят може да започне с нещо неочаквано, бъдете готови за решителни действия. Хубав момент да упражните контрол над емоциите си. Най-важното е каквото и да става, да не се отдавате на страховете си.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Цел и резултат, идея и действие. Понякога нещата са толкова прости, само трябва да предприемете нещо. А Вие не сте от тези, които отлагат, само не действайте импулсивно.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Днес пред вас се откриват широки перспективи. Идеален ден за реализация на желания, така че смело си пожелавайте и чакайте знак от съдбата.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Ако чувствате вина във връзка със скорошни събития, днес е подходящия момент да се извините. Ще видите колко ще ви олекне на душата.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП

Източник: bradva.bg