Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)При всички случи е

...
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)При всички случи е
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 16 Юни! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)При всички случи е добре да си дадете малко отмора и да излезете измежду природата, с цел да овладеете по-добре прочувственото напрежение.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Не е най-хубавият ви ден. Не се забърквайте в всеобщи мероприятия, а по-добре отдъхнете измежду природата. Внимавайте с похапването, не е мъчно да развалите фигурата си, а идва лято.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Днешният ден може да ви донесе разочарования, изключително в случай че сте имали прекомерно огромни очаквания. Не се впечатлявайте от всичко, което чувате, множеството хора си приказват просто ей по този начин, без да влагат огромен смисъл в думите си.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Не можете да се оплачете, че през днешния ден не ви е разнообразно, ще имате опция да следите от близко всичко, което се случва към вас. Определено сте за завиждане.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Бъдете с нараснало внимание, каквото и да вършиме. Не се опитвайте да се заяждате с околните си, те не са отговорни, че не всичко е съгласно вашите упования.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Не е от най-леките ви дни, ще имате да разрешавате значими въпроси. Плановете ви ще са съвършени, само че все ще се откри кой да ги скапе. Трябва да сте по-гъвкави.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Ще сте в прекомерно родолюбиво въодушевление и ще милеете за богатството на родината, тогава направете нещо по въпроса. Най-добре ще се чувствате вкъщи, само че не се заглеждайте прекомерно дълго в тв приемника, а свършете някоя работа.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Не е нужно да се впускате в разногласия, изключително на политическа тематика. Чувството ви за естетика може да бъде нарушено, направете нещо хубаво за себе си.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Ще сте мощно загрижени за фамилното богатство, само че ще ви се желае да избягате за малко от отговорностите си. Ще желаете да се почувствате по-свободни, само че не поемайте непотребни опасности.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Днес ви е обладал съревнователен дух и в случай че не постигнете победа ще се чувствате доста подтиснати. Не приемайте нещата прекомерно трагично може пък да се окажете в печеливша позиция без да знаете.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР