Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)От леката летаргия, която

...
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)От леката летаргия, която
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 13 Август! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)От леката заспалост, която ви обзела, внезапно ще почувствате ентусиазъм да се движите и да поддържате връзка. Сякаш сте се събудили от сън и желаете да го разкажете на другите. Ден за продан на отзиви и хрумвания.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Днес нещата мъчно ще се поддават на разбор и подредба, което мощно ще наруши нормалния ви ред. Изобщо през днешния ден е ден на странности и мъчно ще успявате да контролирате всичко, а това несъмнено ще ви нервира неимоверно.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Бъдете деликатни в изявленията си, не се знае кой по какъв начин ще изтълкува думите си. Не говорете двусмислено. Днес е превъзходен ден за явяване на изпит, а също и за тръгване на странствуване.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Доста полюсни ще са възприятията ви през днешния ден. Сякаш крайностите неудържимо ви притеглят. Това може много да изтощи нервната ви система, тъй че по-кротко.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Денят би могъл да е прекомерно сполучлив, стига да си извършите добре сметката. Не изневерявайте на правилата си поради дребните съблазни, които ще се появят. И не прекалявайте с яденето.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Това може да бъде просто един прелестен ден. Не разваляйте нещата с недоверчивост и възприятие за виновност. Плановете, които кроите са много огромни, само че като нищо може да съумеете да ги реализирате.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Днес ще сте по-грижливи и деликатни към всички и това ще направи положително усещане. Идеята ви да прекарате по-голяма част от времето със фамилията си в действителност си коства да се осъществя.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Най-голямо задоволство ще намерите в на пръв взор дребните неща. Днес всичко ще ви се отдава с лекост, по тази причина не пропускайте момента, а действайте.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Време за спортни занимания и какво по-подходящо място от басейна или край морето. Водните процедури са извънредно потребни. Не прекалявайте с прочувствените прояви.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Ден, тъкмо като за вас. Предизвикателства няма да ви липсват, само че не действайте импулсивно и преждевременно. Ден, в който ще ви хрумват гениални хрумвания, които за близките може да наподобяват налудничави.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР