Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Още с първия работен

...
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Още с първия работен
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп За Днес 20 Февруари! Ето Какви Изненади Са Ни Подготвили Планетите Във Вторник!

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Още с първия работен час ще ви слагат нови задания. Не роптайте, от навременно им осъществяване зависи мнението на началника ви за вас. Ще имате задоволително сили да се справите и с най-сериозните задания, освен това сами и в период.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Днес ще би трябвало да се оправяте с други хора и да плащате сметки, нали е края на месеца (не забравяйте телефона, с цел да не се окажете отвън от мрежата). Дипломатичността и чаровната ви усмивка биха могли ненапълно да замажат ситуацията, само че не ги одобряват вместо парични средства (за съжаление).

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Днес не всичко ще става съгласно проектите ви, а това може да ви изнерви. Не бързайте да си изкарвате яда на близките. До огромна степен вие сте причина нещата да се забавят с своите предходни дейности, в този момент си “сърбайте попарата ”.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Днес ще се чувствате обградени с внимание и несъмнено ще има за какво. Не приемайте още веднъж ролята на жертва, отпуснете душата си и си позволете да се чувствате прелестно.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)До обяд ще имате много бягане, само че пък след това ще се чувствате токова прелестно. Е, допустимо е да избухнат различия по някои противоречиви тематики, изключително в случай че сте няколко генерации на едно място.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Днес ще се чувствате надалеч по-ентусиазирани и сигурни, в сравнение с предходните дни. Това не значи, че би трябвало сляпо да се доверявате на всеки, внимавайте да не ви омае някой обаятелен продавач и си пазете чантите и джобовете в транспортните средства и по спирките.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Денят би могъл да е сполучлив, в случай че не се заровите в някакви незначителни елементи. Мърморенето също няма да ви е от изгода, само че пък може да ви разпусне нервите. Не пропускайте да отговорите на писмо от чужбина.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)След обяд несъмнено ще се хванете да слагате къщата в ред за идната седмица. Не бързайте всичко да вършите сами, ще има искащи да ви оказват помощ, а вие намерете време за почивка, чака ви цяла трудова седмица.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Ако заниманията ви са свързани с творчество, то през днешния ден имате опция да извършите нещо в действителност доста. Обаче нищо не ви пречи, даже работата ви да е безусловно тривиална да методите креативен към нея, може би ще е забавно.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Време е и вие да си поседите малко у дома, домашните ви се нуждаят от разведряващото ви наличие. Освен това хората не могат да ви открият, с цел да ви дойдат на посетители, а биха желали.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР