Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Инициативата е във ваши

...
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Инициативата е във ваши
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 19 Септември! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Инициативата е във ваши ръце. Май всичко към вас се трансформира по-бързо в сравнение с сте очаквали. Не се разсейвайте, с цел да не изостанете от събитията и никога не се задълбавайте в детайлите за сметка на панорамния взор.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Днес ще се чувствате цялостни с сила и подготвени да тръгнете на каквото и да е учебно заведение. Вас с учене не могат да ви изплашен, а още по-малко със срещи с доста хора. Ще се чувствате подготвени да се справите с конкуренцията в която и да е област. Ами – действайте.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Ще мислите най-много какво да извършите, с цел да измененията финансовото си положение и несъмнено ще откриете забавен път. Не се отхвърляйте да търсите и прилагате.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Днес триумфът ви ще е вследствие на минали старания, а какво по-хубаво от това. Стар другар ще се обади и ще ви сгрее сърцето. Добър миг да се погрижите за здравето си, най-много посредством повишение на физическата интензивност. Поне може да се разноските в приятна компания, в случай че не друго.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Днес нещата несъмнено няма да ви наподобяват спокойни и ежедневни. Все ще се откри кой да вдигне градусите. Не работете до мрачно, оставете си вечерта за една същинска среща.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)През първата половина на деня ще се борите със себе си, а през втората към този момент няма да ви пука, тъй като ще гледате света с очите на един мъдрец. И като един същински влъхва ще можете просто да се усмихнете на ориста.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Днес може да се чувствате отпаднали и в не добра кондиция. Важното е да забравите всички терзания и да не сте прекомерно подозрителни. Доброто въодушевление и вярното хранене могат да създадат чудеса за вас през днешния ден.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Използвайте сутринта, с цел да свършите с деловите задания, тъй като следобеда ще ви вълнуват напълно други неща. Хубав ден за срещи и диалози, а също и за подписване на контракти.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Обзел ви е един подобен неразбираем хуманизъм и сте подготвени да помогнете на целия свят. А за какво просто не погледнете индивида до себе си, може би той има най-голяма потребност от вашето внимание и поддръжка.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Първо се уточнете сами със себе си и тогава действайте. Има какво да ви подтиква, само че на първо място би трябвало да сте наясно със себе си, а останалото е единствено декор.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР