Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Днес ще ви се

...
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Днес ще ви се
Коментари Харесай

Прочетете Своя Хороскоп За Днес 23 Януари! Ето Какви Изненади Са Ни Подготвили Звездите В Този Снежен Вторник!

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Днес ще ви се костват изцяло естествени най-невероятни неща. Построените от вас пясъчни крепости ще се задържат изумително дълго. Защо пък да не извършите и нещо от по-устойчив материал...

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Днес ще бъдете напряко непристойно разсъдливи и практични. Не си коства да сте чак толкоз старателни, спомнете си и за насладите в живота. Ако не ги намирате – създайте ги.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Днес ще бъдете неизмеримо красноречиви и удивителни, тъй че насрочвайте срещи и диалози. Успехът ви е в забрадка вързан.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Днес може да бъдете душата на компанията, естествено, в случай че не решите да останете сами. Днес може да си позволите всевъзможни волности, това единствено ще забавлява близките.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Днес ще бъдете сборна точка за информация. Опитайте да я синтезирате и подредите, тъй като изгодата от това ще е основно за вас.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Не се изхвърляйте с прекомерно патетични изявления, не всички могат да устоят на толкоз изразителност. Може да посетите някое културно мероприятие или пък единствено да организирате такова. Най-важното е да не потискате креативния си подтик.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Днес би трябвало да се реализира едно от дълго време чакано събитие. Може би ще се наложи имено поради това да измененията предварителните си проекти, само че пък напъните ще си костват.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Днес ще демонстрирате успокоение, само че дали в действителност се чувствате по този метод. Едва ли ще ви свърта на едно място. По-добре си намерете някоя по-подвижна работа, че другояче много ще се изнервите.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Днес ще се наложи малко да поукротите желанието ви да сте водачи. Опитайте се да избягвате тематиката – “кой е шефът тук? ” и внимавайте по кои въпроси ще застанете в съпротива.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Ситуацията, в която се намирате сега е променлива. Бъдете подготвени да приемете новото състояние на нещата, без да драматизирате ненужно.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР