Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Днес ще сте доста

...
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Днес ще сте доста
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 17 Септември! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Днес ще сте много по-практични от предходните дни и ще ви се желае да видите в реалност нещата, които си представяте. Процесът няма да е елементарен, само че има късмет да съумеете, единствено че ще би трябвало да работите малко повече и да сте по-постоянни и упорити.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Разговорите ще вървят леко и доброволно. Всички ще се пробват да ви се харесат. Поне ще имате избор. Супер обстановка, самочувствието ви в действителност ще се увеличи извънредно. Все отново не се възгордявайте прекомерно, дръжте се човешки.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Днес ще желаете да прекарате деня в компанията на другари. Ще ви вълнуват съответни неща, а точно по какъв начин тъкмо да осъществите желанията си. В приятна конюнктура ще можете да обсъдите всичко доста по-задълбочено, а и моментът е подобаващ за обмисляне.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Ще можете да привлечете погледите на другите върху личните си качества. Бъдете по-свободомислещи, в случай че желаете в действителност да има на какво да ви се възхищават.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Днес ще се чувствате доста енергични и с готовност да вършите толкоз неща. Е, вие в множеството случаи си оставате единствено с положителните планове, само че пък те ви карат да се чувствате толкоз скъпи и сигурни в бъдещето.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Ще се опитате да надхитрите съвестта си, само че тя няма да ви остави намира. Склонни сте да извършите неправилни неща поради една своя пристрастеност, даже да съжалявате след това. Всъщност надали някой би могъл да ви вразуми, щом самите вие не желаете.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Искате или не, само че ще би трябвало да свършите голям брой досадни задания. Важното е, че ще се справите и то добре. Не прекалявайте с рестриктивните мерки, които сами си налагате, отпуснете малко душата си, финансовите усложнения напоследък май много ви потискат.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Ще имате много задания, че никак няма да ви е до шегички. А може би би трябвало малко да се разсеете и да се порадвате на живота. Може да започнете да учите нещо нова да речем, нали е първият образователен ден.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Отначало може да ви се стори, че всичко се развива малко безредно, само че в действителност нещата са многопластови и основават тази погрешна визия. Независимо по какъв начин наподобяват на пръв взор, вие ще съумеете да се справите ослепително.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Нещата ще стават като че ли без значение от вас, вие просто би трябвало да ги констатирате. Това може мощно да ви подразни, само че във ваш интерес е да приемете обстановката такава каквато е, “бунтът ” единствено би усложнил ситуацията ви.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР