Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Днес може да си

...
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Днес може да си
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 17 Февруари! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Днес може да си позволите малко по-голямо физическо натоварване – за вас ще е от изгода. Добре е да внимавате със зрението, носете защитни очила за компютър (ако ви е по джоба). Добър миг да се срещнете сприятели, нещо което от дълго време отлагате.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Чудесен ден, изключително в случай че имате късмет да излезете някъде измежду природата. Алтернативата, естествено е фамилното събиране. Всъщност вторият вид несъмнено ще ви хареса повече, тъй като ще актуализирате информацията, която имате.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)До обяд ще сте леко раздразнителни, тъй като няма да съумеете да видите и чуете всичко, което ви се желае. Следобед ще уталожите нервността и ще съумеете да постигнете естетика към себе си.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Денят може да стане много комплициран, в случай че имате взимане предоставяне с авторитетни лица или държавни организации. Ще се опитат да ви научат на самообладание, а също така ще ви отворят и много работа. Пазете се да не настинете.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Сложен ден, изключително за хора с фина конфигурация като вас. Съвсем елементарно могат да ви извадят отвън равновесие най-безобидни думи или дейности. Защитната реакция, която употребявате в такива случаи не е доста приятна за близките (ако към момента не сте разбрали).

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Доста комплициран се обрисува днешният ден. Не вярвайте на всичко, което чувате, тъй като единствено ще се ядосвате. В къщи могат да зародят съществени несъгласия, поради желанието ви за повече свободно време. По-добре не дискутирайте нищо значимо през днешния ден, единствено ще развалите вечерта на всички.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Още един ден с независещи от вас условия и дейности. Оставете се и през днешния ден да ви носи течението, а за дейни дейности има време. Днес е ден за разбори и вглеждане в себе си, също така би трябвало да потърсите и амнистия от някои хора.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)До обяд би трябвало да приключите с кореспонденцията, че по-късно няма да имате опция да го извършите. След обяд може да ви нагърбят с нови задания и това ще помрачи настроението, само че няма по какъв начин – ще се справяте.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Едва ли ще можете да си останете за дълго вкъщи, все има къде да отидете. Не давайте мотиви за злословия, не се впускайте да пазарувате повече, в сравнение с ви би трябвало, през днешния ден елементарно могат да ви пробутат някое менте.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Трудно ви е да се отърсите от паниките си, даже и през днешния ден. На това от горната страна през днешния ден сте станали по-чувствителни, само че и по-подозрителни към всичко, което става към вас. Гледайте да не влизате в непотребни разноски, с цел да не се разстройвате още повече.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР