Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Днес бъдете по-внимателни с

...
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Днес бъдете по-внимателни с
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 12 Август! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Днес бъдете по-внимателни с финансовите въпроси. Лесно ще се разсейвате и елементарно ще се заблуждавате по отношение на цеността на нещата.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Ще сте много дейни и борбени. Днес неприятностите могат само да ви окуражават, вместо да ви изплашен. Все отново не поемайте недомислени опасности, бъдете рационални.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Интелектуалните занимания са таман за вас през днешния ден. Общуването и най-много пътуванията ще ви подействат отлично. Започнете деня си с малко дихателни извършения или разходка на пресен въздух.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Денят наподобява много обещаващ за вас, не пропускайте опциите, които ви се откриват. Пътешествайки ще се чувствате най-добре, нека да имате този късмет.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Старайте се през днешния ден да запазите душеното си равновесие. Не са изключени внезапни промени в настроението, в случай че се наложи потърсете услугите на психотерапевт. Но при всички случи една баня ще ви подейства добре.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Подходящ миг да докажете на близките положителните си усеща към тях, бъдете по-вежливи и не се стремете безусловно да спорите. Внимавайте с шегите, може да се окажете в неудобно състояние.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Денят е много комплициран в прочувствено отношение. Лесно ще ви ядосват, а това ще се отрази пагубно на работата ви. Опитайте да сте по-хладнокръвни и не се обвинявайте за всяка неудача.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Зависимостта ви от други хора може малко да ви поизнерви, само че като цяло ще постигнете това, към което сте се устремили. Не проявявайте прекомерна подозрителност към сътрудниците си, не е толкоз неотложно.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Малко под напрежение ще е днешният ден за вас, само че по тази причина пък ще можете да отхвърлите много работа. Мислите ви ще са ориентирани към решение на по-практични проблеми, а ще имате и много отговорности вкъщи си.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Сами си поставяте ограничавания, тъй че не се опитвайте да изкарате другите отговорни. Днес мъчно ще се адаптирате към елементарните неща, може би е време да премислите това това.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР