Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Това сякаш е Вашият

...
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Това сякаш е Вашият
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 1 Юни! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Това като че ли е Вашият ден, Вашият празник, Вашият месец. Ще усещате полъха на детството, ще разсъните онази палава своя природа, която е безпределно любопитна и търсеща, влюбена в живота, в птичките, в насладата. Ден за радостни магии. Може би можете да научите и другите на това? Правете нещата за развлечение и тогава те ще се случват по най-хубавия метод.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Ще търсите съидейници и ще ги намирате. Животът в група ще Ви притегля и ентусиазира до ранния следобяд, когато просто ще изпитате нужда от усамотение. И Вие би трябвало да си зареждате батериите понякога.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Позволете си да погледнете на себе си с очите на дете. Усмихнете се на това дете във вас, което в никакъв случай не пораства. Почувствайте насладата и свободата, които то носи. Усетете любознанието, вълнението, играта, която го примамва. Понякога другият взор прави света доста, доста друг. Позволете си да погледнете с очите на дете.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Днес е ден за надълбоко потапяне в себе си. Вие обичате далечните неща и далечните пътешествия. А какво, в случай че едно такова странствуване не е на открито, а във вътрешността в себе си. Колко надалеч сте избягали от това вътрешно пространство, с цел да изследвате външните. С няколко думи - станете отново дете.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Особено начало на месеца. Стари рани нерешени проблеми изискват да им обърнете внимание. Не решавайте нещата на парче, мислете дълготрайно.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Мнението и отношението на близките ще е от значително значение през днешния ден. И макар, че е Ден на детето, настроението ви напълно няма да е детско. Имате да вземате значими решения.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Какъв ден единствено, на детето. Понякога просто ей по този начин минава, даже без да се случи нещо изключително, а това си е тъжно. Все отново детето вътре във всеки един е неговата връзка с вечността и безкрая, с играта и живота. Важно е през днешния ден да извършите нещо откровено и чисто, нещо свързващо ви с оназви ваша чиста, неподправена и доверчива част, която постоянно е там някъде и е в действителност същинското лице на всеки от нас.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Какви ли не мисли, какви ли не неща ще ви отвличат от досадното, от ежедневното, от скучното. Но през днешния ден е ден специфичен, денят на детето. А едно дете постоянно се спотайва вътре в някой възрастен. Дете, което обича сладолед и велосипед, дете, което обича да шляпа в дъждовните локви и да краде череши. Толкова сладко и благо да погледнеш там, където светът е пъстър, където фантазиите са огромни, а коленете разрушени, само че усмивките постоянно топлят и песните постоянно са радостни и светът е безконечен и толкоз баснословен. Щастливи деца бъдете!

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Денят е пъстър, денят е цветен, денят е първоюнски. Точно подобен, какъвто би трябвало да е денят на детето - свободен. Позволете на душата си да се почувства свободна, дайте й шир, дайте й синева, дайте й хвърчила. Усмихнете се и се оставете на онази безметежност, която само детството може да даде.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Въпреки благото ви отношение и неустоимия Ви сексапил, през днешния ден ще се появят някои проблеми или по-скоро усложнения, забавяния в връзката, които могат да объркат проектите Ви. Бъдете доста прецизни в обещанията си и точни във времето, а останалото е Божа работа.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР