Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Пътешествия, полети, далечни страни,

...
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Пътешествия, полети, далечни страни,
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 29 Юни! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Пътешествия, полети, далечни страни, хоризонтите ви мамят. Време е за околосветски пътувания, време е за завършения. Мислете огромно, дайте път на нещата да се случват.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Не се поддавайте на операции и то от хора, които са ви близки. Запазете персоналната си територия. Да окажеш помощ на някой в неволя е благородно, само че на някой, който е просто ленив, с това не помагате никому.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Няма да имате доста време за себе си, ще сте заети да доставяте наслада на другите. Е, това няма да ви тежи, ще имате толкоз приятни преживявания. Вярвайте повече в себе си и любовта няма да ви подмине.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Днес се проявете като виновни персони. Спазвайте обещанията си, само че избягвайте да давате нови. Най-приятно ще се чувствате с другари, тъй че – свършете всичко, което сте споделили и започвайте купона.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Непременно идете някъде с другари. Ще Ви се желае да споделяте прекарвания и мисли с други хора, имате потребност от група съидейници. Хубав миг да си праВите проекти за близкото и далечно бъдеще.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Естествено ще ви се желае да дирижирате нещата, само че е добре да взимате под внимание и мнението на хората към вас. Днес ще сте изключително изобретателни, добре е и да действате, а освен да говорите.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Ще има толкоз неща, които желаете да свършите, че ще се чудите от кое място да започнете. Важно е да извършите нещо в посока рационализиране на уменията ви, това ще ви помогне да докажете себе си и да си повярвате повече.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Ще има толкоз неща, които желаете да свършите, че ще се чудите от кое място да започнете. Важно е да извършите нещо в посока рационализиране на уменията ви, това ще ви помогне да докажете себе си и да си повярвате повече.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Желанието ви да контролирате всичко е мъчно да се съвмести с друго, също толкоз мощно предпочитание – да не носите отговорност за нищо, въпреки че вие успявате да го сторите, само че дали е напълно честно?

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Днес ще сте много дейни, напряко ще изненадате всички. Хубав ден за разходки и търсене на завършения, грабвайте раницата и потегляйте, не чакайте различен да ви подканя.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР