Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Още един ден с

...
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Още един ден с
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп За Днес 13 Февруари! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Планетите В Днешния Ден!

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Още един ден с независещи от вас условия и дейности. Оставете се и през днешния ден да ви носи течението, а за дейни дейности има време. Днес е ден за разбори и вглеждане в себе си, също така би трябвало да потърсите и амнистия от някои хора.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)До обяд би трябвало да приключите с кореспонденцията, че по-късно няма да имате опция да го извършите. След обяд може да ви нагърбят с нови задания и това ще помрачи настроението, само че няма по какъв начин – ще се справяте.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Преди обяд ще има сериозна потребност от вас на работното ви място, основно поради професионалните ви умения. Следобеда бихте могли да посветите на някои приятни занимания, само че гледайте измежду тях да не е яденето, през днешния ден можете да качите някой-друг грам.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Днес към този момент е извънредно време да престанете да мислите за работата си и да се повеселите като всички хора. След обяд даже и да не ви се ще ви въвлекат в някое мероприятие, само че пък ще ви е прелестно.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Хубав ден, с цел да приключите с някои остарели привички и да откриете неща, които сте считали за от дълго време изгубени. Не бъдете прекомерно внезапни с хората към вас, въпреки всичко и те имат усеща.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Днес ще ви е нужна най-малко една секретарка, с цел да ви постави нещата в ред. До обяд ще би трябвало да уредите някои заплащания, само че внимавайте да не се окаже, че към този момент са платени. Следобеда се подгответе за голям брой диалози и срещи или за едно прелестно сърфиране по мрежата.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Не закъснявайте за работа, тъй като до обяд ще се решат вълнуващите ви въпроси. Следобед може да мислите и за персоналното си време. Ако пък сте се създали, добре е да се осведомите за новостите във вашата сфера на активност.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Чудесен ден, изключително в случай че имате късмет да излезете някъде измежду природата. Алтернативата, естествено е фамилното събиране. Всъщност вторият вид несъмнено ще ви хареса повече, тъй като ще актуализирате информацията, която имате.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Днес ще би трябвало да обсъдите някои настоятелен въпроси, свързани с хората, с които директно работите. Изслушайте и тяхната позиция, преди да си съставите мнение. Гледайте да не влизате в разногласия, безполезни са.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Денят може да стане много комплициран, в случай че имате взимане предоставяне с авторитетни лица или държавни организации. Ще се опитат да ви научат на самообладание, а също така ще ви отворят и много работа. Пазете се да не настинете.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР