Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Не се притеснявайте, ако

...
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Не се притеснявайте, ако
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп За Днес 2 Февруари! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Планетите В Днешния Ден!

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Не се тормозете, в случай че не съумеете да свършите всичко, което сте възнамерявали и без друго през миналата седмица работихте много интензивно, време е да помислите и за отдих. Днес не е добре да прекалявате с яденето, изключително с пикантните храни.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Доста забързан ден, нека сте съумели да вместите всичко, което би трябвало в графика си. Заради претоварването може да пропуснете нещо значимо или да претупате нещата, действайте по-спокойно.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Ще имате да решавате значими въпроси, свързани най-много с отношението ви към други хора. Проявете по-голяма съвестност. Нещата могат да се развият прекомерно сполучливо за вас, само че би трябвало най-малко да участвате.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Днес ще ви е мъчно да бъдете къси и ясни, а също така сте и до болежка директни. Дано най-малко го отдадат на нарасналото ви любовно въодушевление.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)По-добре е да прекарате деня си в нормалните занимания, вместо да ходите по срещи, пък били те и настоятелен. Най-разумно за вас е да останете уединено със себе си и да обмислите плюсовете и минусите на завършените задължения.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Малко напрегнати ще се чувствате и то основно поради някой различен. Гледайте да не изпадате в задължения. Днес сте доста прочувствено уязвими, не приемайте, всичко което ви кажат персонално. Пазете се.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Малко ще поспрат да ви звънят телефоните и да ви търсят по хиляди въпроси, само че това не значи, че ще ви остане време за себе си. Домашните и грижите към къщата ще ви припомнят много осезателно за съществуването си.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Малко по-нервен е днешният ден, тъй като е обвързван с предоставяне на пари, а това никому не е прелестно. Ще би трябвало някак да се справите с ситуацията. Може пък внезапно да получите някое преференциално предложение, въпреки че би трябвало да внимавате да не ви подведат.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се В изблик на другарски усеща през днешния ден може да деянията напряко глупава благотворителност. Понякога е добре да оставяте хората сами да си учат уроците, без да им се натрапвате. Не всички работят с вашата шеметна експедитивност.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Настроението ви през днешния ден ще е много приповдигнато. Сигурно има рожденици в близост или чисто и просто сте намерили мотив да празнувате с другари. Правилно, в тези студени дни по какъв начин да се сгрее човек, с изключение на в приятна компания.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР