Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Днес ще се държите

...
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Днес ще се държите
Коментари Харесай

Прочетете Своя Хороскоп За Днес 14 Януари! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите В Неделния Ден!

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Днес ще се държите и ще изглеждате като мъченици. Не се поддавайте на унинието. Определено виждате нещата по-черни в сравнение с са. Усмихнете се, неделя е въпреки всичко.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Ще имате доста позвънявания и писма в пощата. Проблеми при реализиране на връзки (бавен интернет, недостатъци в техниката, неприятни телефонни линии) ще ви ядосват, само че пък постоянно можете да зарежете всичко и да поизлезете, нали е неделя.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Днес ще се притеснявате най-много по какъв начин ще се справите с парите. Подходете към нещата делово и потърсете нови източници на приходи. Хубав ден за на практика занимания.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Имате чувството, че животът ви е станал много отегчителен. Ще се опитате да разчупите рутината като извършите нещо ново или пък тръгнете на пазар и купите неща, които са ви безспорни ненужни. Това не е доста умно решение, по-добре идете на концерт или на спектакъл, по този начин най-малко ще видите и чуете неща, коти ще ви развълнуват.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Ще гледате много по-практично на света. Ще изпитвате наслаждение от простичките неща в живота. Разходите ви май ще са много дълги през днешния ден, само че за това е отговорна приятната компания.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Ще сте много самонадеяни. Това е хубаво по принцип, само че не и в случай че нагрубявате прекалено много хората поради личното си его. Не е зле да преразгледате полезностите си.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Проблемите, които имате, май сами си ги създавате. Иска ви се нещата да са по-екстремни и създаващи мощни позитивни страсти, само че това не се отразява доста добре на нервната система. Опитайте да вършиме нещата по-спокойно.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Е, няма да е най-спокойният ви ден, само че пък ще можете да отхвърлите много работа. Най-важното е да не допускате терзания, изключително за пари, нещата ще се разрешат по непредвиден метод, за какво да се тормозите авансово.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Добре ще се чувствате през днешния ден, нищо няма да може да ви тормози. Е, ще има някои изненадващи неща, само че те може единствено да ви забавляват, изключително в случай че ги преживеете дружно с човек, който обичате.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Днес ще ви е малко мъчно да действате, тъй като всяко ваше деяние ще среща опозиция у близките. Можете да измененията нещата, единствено би трябвало да се опитате да сте по-дипломатични.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР