Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Днес може да сте

...
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Днес може да сте
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 6 Април! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите На Разпети Петък!

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Днес може да сте малко замаяни и да се чудите какво тъкмо би трябвало да свършите. Използвайте положителния остарял метод с бележките за увещание. Не се разсейвайте, когато се движите по пътищата, не всички знаят за странното Ви положение и надали ще се съобразят с Вас.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Днешният ден ще протече по-приятно и умерено от предходните. Ще се чувствате съпричастни към това, което се случва към Вас и това ще Ви достави наслаждение. Не се хващайте на примамливи приказки за бързи облаги, разсъждавайте разумно.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Този ден може да Ви се стори безконечен, освен това уговорките Ви като че ли няма да свършват. Опитайте се да се владеете по-добре и не се сърдете поради неразбориите другиму, сами би трябвало да поемете отговорност за това, което се случва.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Днес може да се чувствате необичайно безгрижни и да Ви се желае да си помечтаете на воля. Хубавото е, че ще имате опция да го извършите без терзания. Все отново не споделяйте с всички какво Ви е на сърцето, че може и да Ви урочасат.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Днес ще сте по-напрегнати от нормално и близките мъчно ще схващат настроенията Ви. На това от горната страна може да сте неоснователно подозрителни. Не се поддавайте на сходни нагнетяващи ситуацията настроения, не помагате никому и Вие сами го знаете.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Днес ще сте склонни да си създавате илюзии за доста неща, макар цялата си сдържаност, подозрителност и впрочем. Понякога и на Вас Ви се желае да помечтаеете и да имате розови очила. Е, бързо Ви минава.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Интересен ден, цялостен с изненади и непредвидени събития. Лесно ще се сприятелявате с хората и на моменти несъмнено ще Ви се коства, че всички са Ви другари. Вярно е, че оптимизмът Ви е втора природа, само че е и правилно, че сте добър другар. С две думи - радостен петък.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Ясен, съответен и потребен ден за Вас. Естествено ще сте изцяло уверени и сигурни в крайния резултат и всеки, който Ви опонира, просто нищо не схваща и можете да му го обясните точко по точка. Ден на справедливо самопризнание за Вас.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Внимавайте, през днешния ден всичко е допустимо, изключително в любовта. А любовта, ах, любовта, тя върти света и по този начин замайва всички напролет. Петък, а от антични времена се знае, че домашната работа в петък, не носи предстоящите резултати, пък и на Разпети петък още по-малко.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Днес е добре да се занимаете с неща, изискващи внимание към детайлите и усърдна работа. Ще действате доста по-практично, само че пък ще сте и много придирчиви и сериозни, не се вманиачвайте в детайлностите.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР