Horizon: Zero Dawn, хитовият ексклузив за PlayStation 4 на Guerilla

...
Horizon: Zero Dawn, хитовият ексклузив за PlayStation 4 на Guerilla
Коментари Харесай

Слух: Horizon: Zero Dawn излиза и за PC

Horizon: Zero Dawn, хитовият ексклузив за PlayStation 4 на Guerilla Games от 2017 може да се появи и за лични компютри. Това гласи репортаж на Kotaku. Изданието оповестява, че се базира на голям брой свои източници за изказванието си. Според медията, играта ще се появи в Steam и Epic Games Store още тази година. Освен това, съгласно източниците на Kotaku, PC версията на играта ще получи усъвършенствания, които ще разрешат „ отключването “ на ограничаването на фреймрейта, каквото имаше за PS4.

„ От стартирането на PlayStation 1 през 1994, всяка една игра финансирана и създадена от Sony беше извънредна за платформата на PlayStation “, написа създателят на обявата Джейсън Шрайър. „ Стратегията на Sony постоянно е била да подтиква хардуерните продажби със софтуера и противоположното. Може да се чака, че те ще подходят по същия метод и с бъдещите си игри за PlayStation 5, който ще бъде пуснат на пазара тази есен “.

Повод, че играта може в действителност да се появи дават и самите Sony, които към този момент заговориха намерено за проектите си да разгласяват свои ексклузиви за PC, като ръководителят на SIE Worldwide Studios Шон Лейдън призна в изявление от предходната година, че твърдата позиция на Sony във връзка с извънредните за платформата на PlayStation игри, може да се промени.

Дали има нещо правилно в информацията на Kotaku, следва да разберем. Guerilla Games е студио, притежавано от Sony и скорошните образци с Death Stranding на Kodjima Productions и ексклузивите на Quantic Dream (Beyond: Two Souls, Detroit: Become Human), които излязоха и за PC, са нещо друго. В поддръжка на слуха може да пристигна обстоятелството, че Horizon: Zero Dawn е създадена благодарение на Decima Engine на Guerilla, същата технология, с която е основан Death Stranding, игра, която се знаеше първоначално, че ще е PS4 ексклузив, само че както стана ясно по-късно, ще направи своята премиера и за PC.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР