Хорхе Масвидал вярва, че Конър Макгрегър целенасочено мълчи след UFC

...
Хорхе Масвидал вярва, че Конър Макгрегър целенасочено мълчи след UFC
Коментари Харесай

Масвидал: Не съм чул нито дума от Макгрегър след UFC 244

Хорхе Масвидал има вяра, че Конър Макгрегър целеустремено мълчи след UFC 244, когато 35-годишният Масвидал завоюва победа в третия рунд над Нейт Диаз и се снабди с купата “Най-голям гадняр”.
View this post on Instagram
Heard it might be true, if so it was fun sharing the #cage with you. Whenever you get that itch again, let’s run it back. I’m gonna go make this paper in the mean time @natediaz209 #theresurrection

A post shared by Jorge Masvidal (@gamebredfighter) on Nov 8, 2019 at 12:39pm PST
Използвайки новите висоти на своята известност, Хорхе се стреми да усили опциите си за дуели, които ще донесат по-солидна облага за боеца. Макар мнозина да считат, че пердах сред Масвидал и Макгрегър сигурно би бил извънредно рентабилен, Хорхе не има вяра, че Макгрегър би желал да излезе против него.

„ За да бъдем почтени, Конър намекваше за концепцията да се бие против спечелилия от битката сред мен и Нейт, само че очевидно се надяваше аз да не печеля. Той даже сподели, че съгласно него Диаз ще е победител. След това, той не е споделил нито една дума за пердах против мен. " споделя Масвидал, който има вяра, че Макгрегър няма никакво предпочитание да се изправи против него.
View this post on Instagram
Respect to the man who introduced me to the game. @coach_kavanagh #SundayWork #AtTheMonsterLab

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on Nov 10, 2019 at 6:01am PST
" Аз не съм някакъв гамен ", сподели Масвидал. „ Няма да бъда един от тези кибер хулигани. Ако не желаете да се биете с мен, тогава и аз не желая да се бием. Ако, обаче, желаете да се бием, тогава съм на линия. Знаете, че просто този пич не го иска…” приключи изрично Хорхе Масвидал.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР