Хорхе Масвидал се подигра със съперника си в UFC Конър

...
Хорхе Масвидал се подигра със съперника си в UFC Конър
Коментари Харесай

Звезда на UFC си мие краката с уискито на Конър Макгрегър

Хорхе Масвидал се подигра със противника си в UFC Конър Макгрегър, като си прочисти рана на крайници с уиски марка Proper 12. Масвидал продължава да упорства за конфликт с ирландеца до момента в който някогашният първенец в две категории е на път да се завърне, откакто счупи крайници си предишния юли. В последния си опит да провокира Макгрегър, Масвидал се изгаври с марката уиски, която е благосъстоятелност на ирландеца.

Успехът на уискито на Макгрегър го изведе до №1 в листата на Форбс за най-добре платените спортисти предходната година. Той продаде своя дял в Proximo Spirit за 125 млн. паунда, само че Масвидал употребява алкохолната напитка и я жигосах като „ на ниска цена отпадък “.

„ Имам дребна рана на крайници. Порязах се до момента в който скачах в басейна. Не зараства, тъй като не спирам да упражнявам. Трябваше да употребявам нещо да я промия и тъй като нямахме нищо, брат ми излезе с отлична концепция – да използваме този на ниска цена отпадък. Някой дори го раздава на улицата. Сигурно ще подейства бързо, тъй като това не става за нищо друго. Евтино уиски “, споделя Масвидал в клипчето публикувано в Инстаграм.

Американецът мисли, че среща с Макгрегър ще се трансформира в най-големия пердах в историята на UFC. Масвидал упреква ирландеца, че преднамерено заобикаля двубой с него.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР