Хорхе Масвидал направи специално обръщение към един конкретен боец на

...
Хорхе Масвидал направи специално обръщение към един конкретен боец на
Коментари Харесай

Хорхе Масвидал: Ще смажаа този дребосък Конър Макгрегър

Хорхе Масвидал направи особено послание към един съответен войник на конференцията след UFC 244.

Носителят на „ BMF “ купата още в изявленията в клетката съобщи, че е подготвен за реванш с Диаз, само че минути по-късно името на Конър Макгрегър бе на устата му.

„ Ще смажаа този завързак. Разбирам за какво хората желаят да го видят засегнат. Той удря старите хора в лицето, тъй като това са единствените дуели, които може да завоюва “, отговори състезателят на American Top Team, когато бе запитан за възможен супердвубой с ирландеца.

Масвидал адресира случая от по-рано тази година, когато „ The Notorious “ удари възрастен мъж в пъб в родината му. Наскоро публикувахме информация по случая, която разкрива, че Конър се е разминал единствено с 1000 евро санкция.

31-годишният войник дефинира датата на завръщането си в клетката (18-ти януари, 2020 г.), само че не назова конкурент. Това се случи на конференция в Москва предходната седмица. На същата конференция той показа, че би желал спечелилия от Диаз-Масвидал да е боеца от Стоктън, с цел да може с него да провеждат трета борба посред им. Тъй като със загубата на Диаз тези проекти се скапват, Хорхе не наподобява чак толкоз необикновен вид за леприкона.

boec.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР