Хорека секторът е динамичен и се развива с бързи темпове.

...
Хорека секторът е динамичен и се развива с бързи темпове.
Коментари Харесай

СИХРЕ 2018 ще събере за 18-и път хотелиерите, ресторантьорите и професионалните кулинари

Хорека секторът е динамичен и се развива с бързи темпове. За да оферират най-хубавото на своите клиенти, експертите в региона на хотелското и ресторантското съоръжение наблюдават трендовете в сектора и се срещат с най-новите артикули. От 7 до 11 ноември ревюто СИХРЕ ще събере за 18-и път в Интер Експо Център хотелиерите, ресторантьорите и професионалните кулинари, които ще открият най-модерното съоръжение, високи технологии, интегрирани решения и дизайнерски концепции за заведения за хранене, хотели и СПА центрове. СИХРЕ се провежда от Интер Експо Център и Националната Асоциация Хотел Ресторант Кафетерия (ХоРеКа).

Четирите изложбени дни ще дадат опция за основаване на нови контакти, запознаване с трендовете и, несъмнено – още по-богата съпътстваща стратегия. За седемнадесет години ревюто СИХРЕ се утвърди като платформа за бранша, на която експертите обменят познания, опит и развиват своите хрумвания. „ Присъствието тук дава опция за среща с клиентите. На ревюто получаваме най-ценното – бърза противоположна връзка за новите си артикули, и реализираме срещи с актуалните и бъдещите си сътрудници в бизнеса “, разясниха на миналогодишното издание участници в СИХРЕ.

Ежегодно на СИХРЕ експертите от хорека бранша намират качествени решения за услугите, които оферират, а шефовете на заведенията се срещат с модерните технологии, софтуера и професионалното съоръжение, които да внедрят в бизнеса си. Ценна информация за бъдещето на бранша намират шефове, притежатели на търговски вериги и заведения и навлизащите в бизнеса.

Кулинарният конгрес GastronomiX

Всяка година на СИХРЕ среща си дават и шеф-готвачи от България и чужбина. През тази година СИХРЕ още веднъж ще се трансформира в сцена на кулинарния конгрес GastronomiX. Това ще бъде трето издание на събитието, отдадено на висшата кухня и кулинарната просвета.

СИХРЕ 2018 ще се организира редом с ревютата за хранително-вкусовата индустрия МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО и ИНТЕРФУД & ДРИНК. Подробности за ревю СИХРЕ ще откриете на www.sihre.bg.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР