Хората я аплодираха дълго и бурно, крещейки с пълни гърла

...
Хората я аплодираха дълго и бурно, крещейки с пълни гърла
Коментари Харесай

Не Издържа! Нещо Кошмарно Се Случи С Алекс Сърчаджиева След Първото Й Представление След Смъртта На Ласкин

Хората я приветстваха дълго и бурно, крещейки с цялостни гърла името й, с цел да я окуражат и да й покажат, че не е сама и би трябвало да се върне бързо към живота. Минути откакто се прибира в гримьорната си, Алекс избухва в мощен плач, споделя близка нейна колежка. " Тя го направи поради Иван! Покажа какво мъжко момиче е, каквото постоянно е била! ", прибавя още тя.

Повечето от феновете в препълнения салон пък, даже споделили на глас, че в миг като този духът на обичания на Александра - Иван, сигурно бди от горната страна. И й оказва помощ повече отвсякога.

Показателен за мощния дух на Сърчаджиева е и обстоятелството, че тя репетира всички постановки, в които взе участие, не е отменила нито едно от представленията. Няма никакво желание и да излиза в отпуск. Дисциплина, която сигурно е научила от своята майка – актрисата Пепа Николова, написа Блиц. Поразително е също, че житейските ориси на майка и щерка толкоз доста си наподобяват.

Пред най-близките си сътрудници и другари Алекс е признала, че сцената и театъра са единствения метод да се оправи някак с следващия тежък удар в живота си. А и е длъжна – освен поради себе си, само че и поради дъщеричката си София.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР