Хората все повече започват да си купуват различни символи, талисмани

...
Хората все повече започват да си купуват различни символи, талисмани
Коментари Харесай

Няколко фигурки на животни, които да сложите в дома си за много късмет и пари!

Хората от ден на ден стартират да си купуват разнообразни знаци, талисмани и фигурки, които да стоят към тях близо в живота им, тъй като имат вяра, че им носят шанс и трансформират напълно силата към тях.

Вижте кои са най-силните такива знаци на животни, които пасивно да оказват помощ на всекидневието ви и силата.

В индийската просвета слонът е признат като знак на щастието и благосъстоянието. Още от хиляди години богатите фамилии в Индия имали тези животни, ето за какво фигурката на слон се подарява, когато желаете тя да донесе богатство на тези, на които я поднасяте.

Жаба

В доста култури жабата се свързва с дъжда, само че какво я прави специфична? Дъждът е значим за сполучливото земеделие, тъй като той оказва помощ на културите да порастват. Ето за какво тя е одобрявана като знак на шанс. Някои си купуват фигурки на жаба, тъй като считат, че ще им донесе повече пари.

Бик

Според индийската просвета фигурката на бик, без значение дали е сложена в дома или носена като аксесоар, е знак на шанса и положителното здраве. Бикът също по този начин е знак и на мъжествеността. Според гърците той може да донесе на притежателите си обич и изобилие. 

Златна рибка

Рибата носи шанс, успокоение, мъдрост, дълъг живот и благополучие. Тя е един от осемте свещени знаци на Буда, които съставляват изобилие, обилие и естетика с потока на живота. Древните гърци вярвали, че златните рибки носят шанс в брака и връзките.

Заек

Той символизира раждането на нещо ново, плодовитостта, вярата и щастието. Те са начало на пролетта и прераждането.

Кон

Конят е одобряван за мощно, настойчиво и доста красиво животно, което постоянно се движи самоуверено напред. Много борби са били печелени на кон.

Делфини

В доста култури се смята, че делфините носят шанс. Символизират отбрана. Делфините са знак и на свободата и добротата.

Червени прилепи

Смята се, че това страховито за доста хора животно може да прогони злото и събира в себе си пет доста значими знаци – здраве, дългоденствие, обич, благосъстояние и добродетел.

Костенурки

Костенурките са считани за знак на шанс. Според фън шуй костенурката е едно от четирите небесни животни, останалите са змей, феникс и тигър.

Калинка

Тя е предвестител на добър шанс и разцвет. Калинката ще направи дните ви по-позитивни и ще ви направи по-търпеливи. За тези, които нямат половинка до себе си или имат сътрудник, значи брак или нова обич.

 Трите зодии, които ще имат максимален шанс в края на годината Трите зодии, които ще имат максимален шанс в края на годината
Обикновено краят на година е интервал за равносметка. Но даже и тогава не липсват проблеми. Единствено за 3 зодии този интервал ще бъде изп...

Фигурката на прасенце ще ви донесе доста благосъстояние, благополучие и благополучие. Прасето в китайската митология е знак на почтеност и приемливост.

Тигър

Ако желаете да предпазите дома си от несгоди, обири и пожар, би трябвало да си купите дрънкулка на тигър. 

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР