Хората все по-често държат да се лекуват с естествени продукти,

...
Хората все по-често държат да се лекуват с естествени продукти,
Коментари Харесай

Друго Не Ти Трябва! Ето Това Е Чудото, Което Струва Стотинки, А Лекува 15 Тежки Заболявания За Отрицателно Време. Става Дума За

Хората все по-често държат да се лекуват с естествени артикули, в сравнение с да залагат на химия и лекарства. Всъщност това е и най-хубавото решение, което може да се вземе на трезва глава.

Въпреки това всеки човек има право на избор и да взема решение самичък за себе си кой артикул е подобаващ за него. Ние сме тук, с цел да ви помогнем в разрешението на няколко здравословни казуса.

Ако сметнете, че си заслужава – тичайте до аптеката още в този момент. Там ви чака вашето избавление от неприятностите и то съвсем за без пари. Уверяваме ви, че скоро ще забравите дали въобще сте боледували в миналото.

Рецепти с калиев перманганат – лек за всичко

При гонорея и кандида: в случай че страдате от гонорея, би трябвало да поставите тампон, който е пропит в неясно розов разтвор на калиев перманганат. Оставете тампонът във влагалището в идващите няколко часа.

Два пъти в деня се вършат промивки с този същия разтвор. Той е подобаващ и за мъже. При кандида промивките също оказват помощ. Правете ги 2 пъти в границите на деня. Продължете лекуването на този принцип до цялостното изцеление.

Зъби и венци: при болки в зъбите и кървящи венци се прави гаргара, която оказва помощ много. Гаргарите извършвайте първоначално и в края на деня. Благодарение на него кървенето ще спре, а болката ще бъде намалена трайно.

При кокоши бодил: този път следва да се запознаете с малко по-агресивен способ на лекуване, само че би трябвало да сте наясно, че той носи незабавен резултат и по тази причина се практикува от доста хора, които към този момент са се срещнали от близко с инфекцията, позната ни като кокоши бодил.

Мястото, което е наранено от кокоши бодил, би трябвало да се накисне в топла вода. То се подсушава с забрадка и по-късно към кожата се прикрепя едно кристалче.

Отгоре му при всички положения се слага лепенка, с цел да не се мести. Останете по този начин през цялата нощ. На сутринта отстранете деликатно. Ще забележите, че дружно с коричката суха кожа се е отделил и самият кокоши бодил.

източник: zdrave.ws
Tags: ОЩЕ ЕЛИКСИРИМЕХЛЕМИЛЕКОВЕАЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР