Хората винаги са били много любопитни да надникнат в бъдещето.

...
Хората винаги са били много любопитни да надникнат в бъдещето.
Коментари Харесай

Пътешественик във времето се върна от 2061 г. и шокира със страховити разкрития

Хората постоянно са били доста любопитни да надникнат в бъдещето. А понякога се появява по някой странник във времето, който разкрива пред целия свят страховити детайлности за това, което ни чака след стотици години.

Поредният човек, който твърди, че е бил в бъдещето, се споделя Джеф Уилямс. Той самоуверено застана пред обществеността, без да крие лицето и същинската си идентичност и разкри какво ще се случи през далечната 2061 година. Мъжът е попаднал в бъдещето в границите на секретната стратегия „ Solarity”. Важно е да се означи, че експертите, които вземат участие в плана, наблюдават доста деликатно за това участниците да не се намесват в хода на събитията.

По думите на Уилямс, през 2061 година ще се случи световна злополука, която ще унищожи целия свят. Планетата ни ще бъде разрушена от Халеевата комета, която след половин век ще прелети около Земята. Звездата ще се разцепи и една част от нея ще падне на нашата планета, в езерото Ери.

Тъй като мъжът не поддържа думите си с никакви доказателства, в мрежата гледат доста скептично на заявките му. Въпросната комета прелита около Земята един път на 76 години и все още няма нито един намек, че е допустимо да се сблъска с нея.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР