Хората вече са много дисциплинирани. Дано не се налага да

...
Хората вече са много дисциплинирани. Дано не се налага да
Коментари Харесай

Борисов: Дано не се налага да затягаме повече мерките

„ Хората към този момент са доста дисциплинирани. Дано не се постанова да затягаме повече ограниченията, ние не играем на гоненица с хората. Това не е игра с ръководещите с властта или полицията на улицата  " минах без декларация и съм огромна работа! "  Това не е игра, с цел да кажеш, " аз съумях да ги надхитря ". Този, който победи или “надхитри “, може да болести или почине. Надявам се да не се постанова да се вкарват самостоятелни заявления и за напредване в градовете ”. Това коментира премиерът Бойко Борисов, който беше на ревизия на границата с Турция при Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “ при буферния паркинг на Узунджово, с цел да наблюдава придвижването на ТИР-овете. След негова среща с с валията на Одрин Екрем Каналп, турските управляващи към този момент пропущат български тирове през ГКПП „ Капитан Андреево ”.

„ Благодарение на диалози с президента Реджеп Ердоган турските гранични управляващи са освободили колоната от тирове. Опцията европейски товари да бъдат пренатоварвани на български камиони, които имат позволение да влизат в Турция, е към момента отворена “, съобщи Борисов.

По думите му, има вид, в случай че превозвачите се съгласят, стоката да се претрупва на български камиони, с цел да не престоява с дни на българска територия. Дали това ще стане, занапред следва да се разбере. 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР