Хората във Великобритания трябва да са готови да служат в

...
Хората във Великобритания трябва да са готови да служат в
Коментари Харесай

Генерал Патрик Сандърс призовава за обща мобилизация във Великобритания

Хората във Англия би трябвало да са подготвени да служат в армията при положение на война с Русия, предизвести началникът на Генералния щаб на Сухопътните войски на Въоръжените сили на Обединеното кралство Патрик Сандърс, предава  европейската редакция на Politico.

Той прикани английските управляващи да " активизират нацията ", с цел да се приготвят за война с Русия, в тирада на Международното ревю за бронирани транспортни средства в Лондон.

Въпреки че не поддържа военната работа, Сандърс акцентира нуждата от " смяна " в отношението на английската общност, с цел да бъде " душевен готова за боен спор с Русия ", написа Фокус.

Речта на Сандърс пристигна, откакто други западни военни водачи и висши чиновници на защитата предизвестиха за риска от огромна война сред Москва и НАТО. Миналата седмица министърът на защитата на Германия Борис Писториус съобщи, че съветска офанзива против военния съюз НАТО е  " допустима " след " пет до осем години ".

Нидерландският адмирал Роб Бауер, върховен чиновник на НАТО, по-рано съобщи, че военният блок е изправен пред   " най-опасния свят от десетилетия " и прикани за " военна промяна на НАТО ".
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР