Хората в Петрич продължават да недоумяват как шофьор с 2

...
Хората в Петрич продължават да недоумяват как шофьор с 2
Коментари Харесай

Пострадала при касапницата в Петрич разказа за ужаса, който е преживяла! Полицията и свидетелите с различни версии

Хората в Петрич не престават да недоумяват по какъв начин водач с 2 месеца стаж зад кормилото, който провокира кървавия случай предходната нощ, е бил пуснат от родителите си да се движи толкоз късно. Припомняме, че пред търговски обект в града кола се вряза във витрина и затисна няколко деца от общо шест, като две сега са с заплаха за живота. Младият водач е наследник на някогашен служител на реда.

Разминаха се версиите на полицията и на очевидците. Според вторите лидерът се е врязал, дрифтирайки и дърпайки ръчната спирачка. Според полицията повода е била единствено високата скорост, както и дъждът.

Едно от девойките, участвало на случая, съобщи по Нова тв: " Момчето караше със мощна скорост и се спускаше от горната страна и правеше дрифтове. Асфалтът бе влажен. Когато приближи до нас, дръпна ръчната и се блъсна в нас. Като видях, първо се отдръпнах и след това видях, че сестра ми е на земята и бях в потрес. Той дори не пристигна да види потърпевшите деца, а отиде по-нагоре ".

Майката на двете девойки добави: " Той си е правил дрифтове, лигавил се е, и нали имаше дъжд... ".

Запознат служител на реда обаче съобщи: " Не съм склонен, че има дрифт, тъй като нов лидер с 2-месечен стаж ръководи, губи надзор на транспортното средство и излиза от пътното платно ".

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР