Хората в НСО са протектирани политически вътре. Имало е поръчка

...
Хората в НСО са протектирани политически вътре. Имало е поръчка
Коментари Харесай

Бивш служител на НСО издаде част от мръсните тайни на службата

Хората в НСО са протектирани политически вътре. Имало е поръчка за политик. Убийството на Марангозова не е нищо значително, това е обикновено ликвидиране. Най-простото е да се ликвидира предприемач. Зад всеки олигарх и предприемач у нас стои политически кръг. Ако тръгнем да ровим кой зад кого е, влизаме в блатото. Нека бъдем търпеливи, с цел да имат изгода за обществото нещата, които ще продължат да излизат. Държавата ни по този начин диша, като при ковид, с тръба в гърлото. Махнат ли ни тръбата, с нас е свършено.

Това съобщи някогашният чиновник на НСО полк. Николай Марков в предаването „ Алтернативата “ по ТВ1, където дружно с журналиста Огнян Стефанов, издател на " Фрог Нюз ", разяснява тематиката за преразпределението на политическите и стопански играчи в страната ни.

„ Часове преди да бъда уволнен в НСО се организира едно съвещание на всички от Националната работа за защита. Аз станах и споделих, че всички тези над 100 индивида, които участват са участници в проведената престъпност. Въобще не става въпрос единствено за убийства. Такива групи има доста и не са от 2019 година, както споделя основния прокурор, чиито брат също беше парашутиран в НСО. Повечето от генералите, които бяха създадени по това време, Първанов беше президент, вземат участие в такива групи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР