"Хората трябва да знаят, че БСП не подкрепиха доклада за

...
"Хората трябва да знаят, че БСП не подкрепиха доклада за
Коментари Харесай

Фандъкова: БСП не подкрепи предложението за увеличаване на заплатите на шофьорите

"Хората би трябвало да знаят, че Българска социалистическа партия не поддържаха отчета за нарастване на възнагражденията на работещите в транспортните сдружения ", сподели пред публицисти кметът на София Йорданка Фандъкова по време на постоянно съвещание на Столичния общински съвет.

„ Предложих и Общинският съвет поддържа една вероятност за хората, работещи в транспортните сдружения. Проблемът с дефицита на водачи още съществува, както на водачи, по този начин и на ватмани, макар, че към този момент има интерес към тази специалност и тази година увеличихме с 20% заплатите на водачите в транспортните сдружения в София “, добави тя. Фандъкова разясни, че след тежки договаряния със синдикатите се е приела тригодишната стратегия за нарастване на всички работещи в сдруженията с 10% на година. „ Надявам се, че това ще се осъществя през идващите години, тъй като знаете, че ще сме длъжни да внасяме средства, които ще обезпечат този ангажимент “, разяснява Фандъкова.

„ За страдание сътрудниците от Българска социалистическа партия не поддържаха отчета за нарастване на възнагражденията на водачите, те си имат очевидно своите причини, само че това хората би трябвало да го знаят “, добави Фандъкова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР