Хората трябва да излязат и да гласуват. Единствената възможност да

...
Хората трябва да излязат и да гласуват. Единствената възможност да
Коментари Харесай

Кирил Петков: Излезте и гласувайте! Всички осъзнават, че промяна е нужна

" Хората би трябвало да излязат и да гласоподават. Единствената опция да има безапелационно и ясно държавно управление е, когато сме първи и с огромна разлика.

Все повече хора осъзнават връзката сред тяхното гласоподаване, ние да сме първи и да има държавно управление. От в този момент декларирам, да, ще има държавно управление, в случай че сме първа политическа партия на изборите. И то ще бъде държавно управление с доста ясна стратегия от пет точки ", съобщи в студиото на „ Здравей, България ” по Нова телевизия съпредседателят на „ Продължаваме промяната ”.

По думите му целите на ПП-ДБ са значими за всички и множеството партии ги имат в своята стратегия.

„ Готови сме да приказваме с всички за тези политики. Вече сме на пети избори. И когато стане ясно, че тези политики са решението за България и всички са обединени към тях – да не поддържат първата политическа мощ – това ще бъде светотатство и ще има огромно политическо наказване, което не могат да си разрешат ”, съобщи Петков.

Той разяснява и възможна поддръжка от страна на ГЕРБ:  „ Това, че на България ѝ би трябвало постоянно държавно управление и че би трябвало да влезем в Шенген – всички разбираме, че България би трябвало да върви напред. Мисля, че на сътрудниците от им е ясно, че ще сме първа политическа мощ. И преди изборите се пробват да всяват боязън, че няма да има кабинет ”, уточни той. И добави: „ Ако имат забележки по някоя от политиките ни, ние сме подготвени на спор ”.

беше безапелационен, че партията му знае по какъв начин да носи отговорност. „ Управление с ясна политическа обязаност демонстрира, че ние знаем по какъв начин да носим отговорност. Ние към този момент бяхме в коалиция, която сякаш имаше болшинство, а действително бяхме в държавно управление на малцинството. Така се случи, че хем хората не разбираха кой носи отговорността, хем нямахме поддръжка в Народно събрание и ни падна държавното управление. Този път ще е друго. Знаем кой носи отговорността и какви са политиките ”, сподели той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР