Хората трябва да имат и хуманитарни, и технически познанияЗа да

...
Хората трябва да имат и хуманитарни, и технически познанияЗа да
Коментари Харесай

Програмирането не е само за техничари, според шефа на eBay

Хората би трябвало да имат и филантропични, и механически знания

За да не изгубят мястото си в света, хората би трябвало да имат както филантропични, по този начин и механически знания, счита Дени Уениг (снимка: еBay)

Всеки би трябвало да може да програмира, с цел да не загуби мястото си в актуалния свят, счита основният изпълнителен шеф на онлайн аукциона eBay Девин Уениг, представен от Fortune.

Според него, мнозина неправилно считат, че единствено „ техничари ” би трябвало да могат да програмират. Всъщност цифровата технология в този момент се употребява във всички промишлености и предприятия.

Уениг има вяра, че способността за програмиране ще помогне даже на учителя по британски език. Защото писането на код ви кара да мислите за света по друг метод, структурира вашето мислене. Така че мозъкът се научава да открива връзки сред другите понятия.
още по тематиката
В допълнение, шефът на eBay напомня, че живеем в бързо изменящ се свят. Компютрите към този момент доближават, а от време на време и надминават човешките качества. За да не изгубят мястото си в света, хората би трябвало да имат както филантропични, по този начин и механически знания.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР