Хората смятат приятелството за едно от най-важните неща в живота

...
Хората смятат приятелството за едно от най-важните неща в живота
Коментари Харесай

Вайръл кампания за приятелството заля социалната мрежа

Хората считат другарството за едно от най-важните неща в живота макар отчуждението на актуалния свят. Това удостовери самодейността, която заля обществената мрежа Facebook с позитивни послания. Над 1000 статуса за другарството, отбелязване на близки с благи послания, фотоси от хубави мемоари бяха публикувани през последните две седмици. А лайковете надминаха десетки хиляди.

Вдъхновени от общото въодушевление на хора от всевъзможни възрасти в акцията се включиха и доста известни хора, които подтикнаха и своите почитатели да споделят мигове, свързани с другарството.

Сред тези, чиито изявления получиха максимален отзив, са някогашният футболист и победител в Сървайвър Ваня Джаферович, актьорите Павел Владимиров и Даниел Ангелов и младата дрифт звезда Кристалина Стефанова. А постът на обичаната на генерации българи поп-певица Кичка Бодурова харесаха над 12 000 души. Тя в сърдечно обръщение беше отбелязала колежката си Мими Иванова. В мнения и споделяния пък нейните фенове описват за хубавите споделени моменти.

Целта на създателите на акцията е да подбуден потребителите на обществената мрежа да се замислят за околните си хора и да създадат нещо благо за тях. Така с няколко изявления по тематиката от техни чиновници те разгарят самодейността, която към момента продължава да е дейна в мрежата.

„ Защото единствено нейното #приятелство ще продължи постоянно! “; „ Познавам тоз убавец от има-нема две години, само че го усещам непосредствен като брат!:) #приятелство “; „ Благодаря ти за всички мемоари, довършени изречения и изживени моменти! Харесвам те 6530:))))) #приятелство “. Това са единствено някои от постовете, инспирирани от тематиката.

Потребителите употребяват #приятелство в посланията си, като го комбинират със занимателни селфита, анимирани картинки, напомнящи за приятелите им, известни цитати и стихчета на обичани създатели. Ето по какъв начин един съвсем инцидентно зародил се обществен опит ни оказва помощ да се замислим и да оценим същински най-близките си хора и обстоятелството, че не всичко е пари.

&nb
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР