Хората сме създадени така, че да се страхуваме от самотата

...
Хората сме създадени така, че да се страхуваме от самотата
Коментари Харесай

10 неща, които всяка жена трябва да направи сама поне веднъж

Хората сме основани по този начин, че да се опасяваме от самотата и постоянно да търсим компанията на своите себеподобни.
Прочетете още
Но дали самотата в действителност е толкоз неприятна? Какво би станало, в случай че най-малко един път се осмелите да извършите нещо сама, без да изпитвате потребност да го споделите с най-хубавата си другарка, с половинката или с цялата компания? Със сигурност първоначално ще се чувствате необичайно, само че в следствие ще разберете, че възприятието е било радикално друго, единствено тъй като сте се осмелили да го изживеете и споделите само и единствено със себе си.

Всяка жена би трябвало най-малко един път в живота си да направи следните 10 неща сама съгласно missbloom.bg. Когато извършите този лист, сигурно ще разберете хората, които споделят, че  за някои да си самичък е самотност, само че за други е независимост.
Отидете на разходка в планината
Позволете си да останете уединено със себе си и природата, даже знаейки, че мускулите ще ви болят най-малко няколко дни по-късно, само че гледката от високо и времето, което сте прекарали в планината, ще останат с вас доста по-дълго. Докато сте там, постарайте се да освободите съзнанието си от всички мрачни мисли, с които всекидневието ви е наситено и просто се наслаждавайте на момента, на чистия въздух и на хубостта, която ви заобикаля.
Отидете на празненство, на което познавате единствено домакина
Технически не сте сами, само че домакинът сигурно няма да може да ви обръща внимание през цялата вечер. Никой не обича да върви на празненство самичък, само че пък това е една хубава причина да се запознаете с нови хора и да завържете забавен диалог.
Посветете през целия ден на града, в който живеете
Можете ли да кажете, че сте разгледали всички забележителности на мястото, в което живеете от две, три, пет години или даже цялостен живот? Отделете задоволително време, с цел да си съставите проект, отбележете забележителностите на карта, заредете телефона си, и се пригответе да се влюбите в града, който наричате собствен дом.
Отидете на концерт
Вероятно нееднократно ви се е случвало в града ви да дойде група, която обожавате и от години си мечтаете да чуете онлайн, само че по-късно да се окаже, че на събитието няма кой да ви придружи. Е, идващият път отидете все пак! Не си мислете, че някой даже ще забележи, че сте сама, защото хората, които са там, са заети с това да се забавляват и да се любуват на музиката. Което би трябвало да извършите и вие.
Пътувайте до мечтана дестинация
Без значение дали е близо, или надалеч, пътуването, което предприемете сами, вечно ще остави отпечатък в съзнанието ви. От една страна, няма да се преценявате с проектите и желанията на никой различен, а от друга – ще опознаете себе си в една нова среда и просвета. Винаги можете да разчитате на обичаната ви музика и книга, които няма да ви оставят да скучаете по време на пътуването.
Отидете на кино
Може да ви наподобява като нищожно прекарване, само че единствено си представете позитивните качества на ходенето на кино соло: отивате когато и където желаете, на който филм пожелаете и не би трябвало непрестанно да обяснявате кой е този или оня артист, защото приятелката или половинката ви не са задоволително осведомени. А резултатът от цялата обстановка е фактът, че ще се насладите на лентата доста повече, в сравнение с по принцип.
Намерете си ново занимание
Ако от доста време желаете да се запишете на курс по грънчарство, за какво не го извършите в последна сметка, въпреки да нямате приятелки, които изявяват същото предпочитание? Все отново там ще срещнете хора със същия интерес и е доста евентуално да завържете ново другарство. Това, несъмнено, важи за всичките ви ползи, било то танци, готвене, книжовен клуб и така нататък
Посветете се на въодушевяващ DIY план
Това е лесна задача – отваряте Pinterest или Instagram и просто се вдъхновявате! Няма значение дали ще е нещо малко, да вземем за пример комплект вази, направени от буркани, които собственоръчно би трябвало да облепите с дантела и хартия, или става дума за пребоядисване на спалнята ви. Възможностите са безчет, а за тях ви би трябвало само предпочитание и свободно време.
Отидете на ресторант 
Когато сте привикнали да споделяте храненето си с половинката, фамилията и приятелките, може да ви мъчно да си визиите, че може да се насладите на храната си сама. Но точно това е повода, поради която би трябвало да го извършите! Ако не можете да си визиите да отидете на обяд или вечеря, започнете от утринното кафе, съпроводено от апетитен кроасан и ще забележите какъв брой прелестно може да бъде даже това малко прекарване.
Поживейте известно време сама
Ако в миналото ви се отдаде опция да се изнесете в ново жилище, което не споделяте с родители, половинка или съквартиранти, не се колебайте да се възползвате от нея. Това е изключително значимо за интровертите, които в края на деня имат потребност просто да останат уединено със себе си и мислите си. Но даже да не се причислявате в тази група, единствено си помислете: не нужно някой непрекъснато да знае къде сте, не е нужно да се притеснявате за къщните отговорности, всичко е подредено по този начин, както вие пожелаете и можете да се разхождате по долни дрехи по през целия ден, без да се притеснявате. Звучи ужасно, нали?
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР