Хората ще гласуват за предсказуема промяна на парламентарния вот в

...
Хората ще гласуват за предсказуема промяна на парламентарния вот в
Коментари Харесай

Политолози: Хората ще гласуват за предсказуема промяна на 4 април

Хората ще гласоподават за предсказуема смяна на парламентарния избор в неделя на 4 април, считат политолозите Антоанета Христова и Росен Карадимов. В студиото на " Тази заран " подвамата разясниха и голямата липса на предизборна акция.

" Коронавирусът ограничи всички политици в границите на електронните медии и обществените мрежи и това сподели, че те мъчно се приспособяват към тях. Тази акция ще остане в историята и с това, че не видяхме конфликт на главните съперници ", сподели Христова.

 Антоанета Христова
Антоанета Христова
Снимка: bTV

Според Карадимов предизборната акция е почнала още предишното лято. " Лявото и дясното не се срещнаха на тези избори, а те могат да се окажат решаващи от позиция на вероятността ", добави той.

Според Христова и Карадимов най-голяма ще бъде изненадата къде ще се включи партията на Слави Трифонов и дали ще успее да избута Движение за права и свободи от обичайното й място на трета политическа мощ.

" Но Трифонов е в по-висока степен на напрежение. Профилът на неговите гласоподаватели не е доста характерен, те не са постоянни гласоподаватели и няма гаранция, че на 4 април ще излязат и ще отидат до урните ", добави Христова.

 Снимка: bTV

Карадимов сподели още, че предстоящата ниска изборна интензивност повишава цената на купения и корпоративния избор. " Хората би трябвало да знаят, че в случай че не излязат да гласоподават, точно този избор, който е консолидиран, може да очертае бъдещето на страната ни за идващите четири години ", сподели политологът.

По думите му на 5 април можем да осъмнем в рецесия на разочарованието, която ще пристигна точно от хората, които не са дали своят вот и не са удовлетворени от изборния резултат.

Карадимов добави, че не изключва нови избори.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР