Хората се умориха да бъдат лъгани. По време на предизборна

...
Хората се умориха да бъдат лъгани. По време на предизборна
Коментари Харесай

Балабанов: С високо вдигната глава, „Има такъв народ“ ще бъде част от следващия парламент

„ Хората се умориха да бъдат лъгани. По време на предизборна акция множеството политически обединения лъскаво опаковано им дават обещание, че ще има оправят живота, а действителността е радикално друга. Ние постоянно сме били на страната на истината и ще продължаваме да бъдем, с цел да може български гласоподавател да знае тъкмо какво се случва в политиката и да спре да бъде лъган повече. “

Това сподели в студиото на „ Добро утро, Европа “ Станислав Балабанов – лидер на листите на „ ИТН “ (ИТН) в областите Пловдив и Пазарджик.
Ние бяхме първата политическа партия в историята на България, която непринудено се отхвърли от властта, тъй като не можеше да търпи повече това ръководство.
„ Едните споделят, че има по какъв начин да им оправят живота и да им вдигнат пенсиите, само че от през вчерашния ден са подготвени да влязат и търсят поддръжка от този, който арестуваха. „ Продължаваме промяната “ към този момент са със поръчки, че желаят да бъдат подкрепяни от ГЕРБ “, означи политикът от Има Такъв Народ.

Той попита какво още би трябвало да се случи в Северна Македония, с цел да заеме най-сетне България по-твърда позиция по отношение на дейностите на югозападната ни съседка:

„ Какво още би трябвало да се случи в Северна Македония – да убият българин, с цел да се стегнем като общество и да забележим къде е казусът. “

„ Ако ние сме в ръководството, няма да пуснем Северна Македония по пътя им към Европейски Съюз, до момента в който не одобряват правата на всички българи там “, безапелационен е Балабанов.
Кирил Петков и Асен Василев са нездравословни с некомпетентното си ръководство и със устрема си към еднолична власт. Те би трябвало да се снабдяват с власт повече по никакъв метод.
Балабанов увери, че Има Такъв Народ ще води диалози в 49-ия парламент с политическите партии за това алените линии да бъдат лимитирани до най-много, с цел да може нужното законодателство да се одобри, инфлацията да се контролира, Планът за възобновяване да се усвои най-сетне.

„ Винаги сме били на страната на истината. С високо вдигната глава „ ИТН “ ще бъде изрично част от 49-ия парламент и ще бъдем поръчител, че той ще бъде работещ “, уточни политикът на Има Такъв Народ. По неговите думи е имало медийна пропагандна акция против Има Такъв Народ.

Балабанов предизвести за заплаха от конституционна рецесия, в случай че идващото Народно заседание не излъчи държавно управление.

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР