Хората се разделят поради различни причини, понякога сериозни, друг път

...
Хората се разделят поради различни причини, понякога сериозни, друг път
Коментари Харесай

Виц: Най-смешните причини за раздяла

Хората се разделят заради разнообразни аргументи, от време на време съществени, различен път поради дребни дразнещи неща.

Потребител на обществената мрежа Reddit помоли своите другари в мрежата да споделят най-смешните аргументи за преустановяване на една връзка. Ето част от отговорите:

" Тя чакаше, до момента в който сервитьорът я забележи,  и чак тогава започваше да се чуди какво да си поръча ", гласи един отговор.

" Имаше огромна бенка на клепача. Всеки път, когато се целувахме, виждах по какъв начин бенката се доближава към мен. Започнах да сънувам, че бенката ми приказва ", споделя различен консуматор.

" Когато гледа сериали на запис, гледа даже и рекламите и не ги превърта ", оплаква се трети.

" Винаги когато се прозявах, си пъхаше пръста в устата ми, мислеше си, че това е смешно ", " Не вярваше, че човек е стъпил на Луната " и " главата му беше прекомерно огромна за това тяло ", дават отговор други консуматори.

" Бъркаше в захарта със същата лъжица, с която преди този момент си разбърка кафето. Винаги оставяше бучки в захарта ", оплаква се различен консуматор.

" Апартаментът й беше на 8 етаж, а нямаше асансьор ", " Ходеше като тиранозавър рекс " и " Използваше същия дезодорант като майка ми ", са много основателни аргументи съгласно други.

" Това е индивидът, който се храни най-шумно на света. Винаги дъвче с отворена уста и мляска. Не дай Боже да й хареса храната и започваше с безкрайното " ммммм ", е повода за раздялата на един от потребителите на Reddit. 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР