Хората се настройват на делова вълна и се концентрират върху

...
Хората се настройват на делова вълна и се концентрират върху
Коментари Харесай

Днес се препоръчва щадяща диета

Хората се настройват на делова вълна и се концентрират върху съответни цели, стават по-практични, рационални и трезво мислещи. Започват да изпитват подсъзнателно предпочитание за поддържане на непорочност и ред. Проявява се точност и блян към съвършенство, повече сдържаност и аналитично мислене. Добро време за решение на всекидневни проблеми. Период благоприятстващ практическата реализация на замислите.

Развитие на търговията на дребно. Благоприятен интервал за образование на децата в някакви умения и привички. Домашната работа не влиза в сметките. Съпрузите могат да стартират да се укоряват един различен, да си намират недостатъци, да се подлагат на критика. Може да стане много тягостно ситуацията. Добре ще ви се отрази стоенето в разнообразни стаи.

Уникален ден

Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, заради което се предлага щадяща диета. В никакъв случай в този момент не правете разчистване на червата.

Продължава 24 лунен ден до 00:48ч на 21 ноември -четвъртък (от 23:36ч на 19 ноември)

В този лунен ден е бил опустошен Иерусалим. Денят е обвързван с силата на Плутон. 24-ти лунен ден съдържа в себе си голяма преобразуваща и съзидателна мощ. В този ден в нас се пробуждат скрити сили. Не бива да се злоупотребява с тях и да се изразходват аварийните благоприятни условия на организма. Трябва да се употребяват единствено за съзидателни цели.

Време на разрушение на остарялото и основаване на новото. Може да усетите необикновен прилив на страсти, сили и сила. Много хора не са подготвени да се оправят с тази мощност. Ден за трансмутация на съзнанието и ментална алхимия.

Можем да заложим пиедестал за нови огромни каузи или да дадем второ дихание на към този момент започнатите.

Време за развлечение, наслада и забавление

Ден за креативен и ексцентрични решения. Благоприятно е да се прекара в неголяма компания в диалози на духовни тематики или за взаимна медитация, слушане на музика или гледане на филм. Според лунният календар, странствуване почнало в 24- я ден непроменяемо ще донесе шанс и триумф.

Планове най-добре да не вършиме, а да живеете по свободен график доверявайки се на интуицията и случая. Обръщайте внимание на всички алегорични знаци. Ако имате опция, прекарайте повече време измежду природата. Днес тя изцелява и зарежда с сила.

Прекрасен интервал за цялото семейство. Като предписание в този ден стихват и най-сериозните несъгласия. Необходимо е да се употребява даденото време и да се оправят фамилните връзки. Добре е да се събере цялото семейство и искрено да си поговорят, само че без да се насочат искания един към различен, а да се изслушват взаимно.

Денят може да бъде благополучен и сполучлив, само че се изисква здравомислие и въздържаност

Днес освен може, само че и е нужно да се занимавате с обич. Добрият и нескончаем секс в този ден служи чудесно като профилактично средство против доста болести.

Днешната подстрижка или подравняване на косата носят единствено изгода. Придобива се спомагателна сила, която е нужна в идващите няколко дни.

5 безоблачен ден - Ден на скромните и работливи хора. Който работи, ще получи благословия. Добър ден за работа и за слагане на делата в ред. Редът и разсъдъкът би трябвало да са преобладаващи в дейностите ви. По-добре не поемайте задължения, не започвайте нова работа.

По-важни аспекти денем

Луната в тригон с Уран (в10:13ч)

Меркурий става пряк (21:13ч)

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР