Хората се делят на три типа: тези, които не знаят

...
Хората се делят на три типа: тези, които не знаят
Коментари Харесай

Фистингът - сексуален акт, който някои хора обожават

Хората се разделят на три вида: тези, които не знаят какво е фистинг, тези, които нямат концепция за какво хората го харесват и тези, които го обожават. За непросветените - фистинг е полов акт, в който единият сътрудник (фистър) прониква с цялата си ръка (по принцип до китката, само че някои стигат и по-далеч) във вагината или ануса на другия сътрудник (фисти). Разбира се, да се случи този вид навлизане не е толкоз просто, колкото звучи - би трябвало да имате доста лубрикант, доста провиснал сътрудник и най-малко някаква визия какво да очаквате и по какъв начин да действате. Най-важното, което би трябвало да знаете, в случай че решите да пробвате тази полова процедура:

1. Използвайте в действителност доста лубрикант /или специфичен фистинг гел/,
2. Нужно е доста самообладание
3. И да си имате цялостно доверие с колегата

Какво прави фистинга прелестен за някои хора? Повечето практикуващи споделят, че се любуват на удоволствието от възприятието на цялост и напън при проникването. Много фистъри се майтапят, че ръцете са безвъзмездни секс играчки, които оказват помощ освен при любовната игра, само че и могат да реализират самия акт.
Фистингът е и обичано занятие на еднополовите двойки, изключително дамите, настояват от Sexwell. Когато нямаш пенис, концепцията да можеш да вкараш своя част от тялото в колегата си (или обратното) е доста интимна и еротична. Ето още няколко неща, които би трябвало да знаете за фистинга:

1. Не всеки ще успее да поеме цялостен пестник. Понякога анатомията не го разрешава, колкото и подготовка, разпределяне и лубрикант да има. Следете за личните си граници и не се насилвайте, в случай че не става или не ви е прелестно.

2. Трябва ви безспорен релакс. Фистингът не е нещо, което можеш да направиш за 5 минути в обедната отмора. Топла стая, комфорт и цялостно доверие в колегата са три неразделни детайла на хубавия фистинг.

3. Без дълги и остри нокти по време на фистинга. Ръката ви ще бъде вътре в тялото на човек. Това значи: изрязан маникюр, пригладен, без лак за нокти, измити ръце без порезни ранички. Друг вид е да употребявате ръкавица за фистинг, която ще ви спести всичко това.

4. Комуникация. Говорете, говорете, говорете. Когато ви е хубаво - кажете си го. Когато ви е некомфортно - кажете си го. Можете да си измислите и безвредна дума, която не е еротична, която да значи "спри ".

5. Фистърът би трябвало да е уверен, че половинката му е оптимално възбудена. Фистингът несъмнено не е полов акт, който можете да претупате. Човекът би трябвало да да се отпусне и да изиска цялата ви ръка в себе си. Това важи както за аналния фистинг, по този начин и за вагиналния.

6. Започнете пръст по пръст. Проникването с пестник е съвсем невероятно - нормално се стартира с няколко пръста, след което ръката застава в нещо като форма на "клюн ". Така влиза по-лесно, а крайната точка на изпитание ще бъде да вкарате кокалчетата. Проникнете ли един път, ръката може да се свие в пестник вътре.

7. Щом сте вътре, използвайте ръката си. Можете да въртите китката си леко, да движите пръстите си и да местите кокалчетата на ръката нагоре и надолу. Наблюдавайте реакциите на колегата си.

8. Каквото и да вършиме, действайте постепенно и бавно. След фистинг, индивидът може да се усеща по този начин, като че ли гениталиите му са пробягали маратон. Възможно е през идните дни да се усеща леко дискомфортно, изключително в случай че му/й е било за пръв път. Ползването на доста лубрикант по време на игра и пиенето на повече вода по-късно нормално облекчава неприятното чувство, само че въпреки всичко може да се прояви.

Нараняванията по време на добре извършен фистинг са редки (въпреки че би трябвало много да се внимава, изключително в случай че дамата е имала хистеректомия или вагинопластика). Изваждането на ръката също би трябвало да е деликатно, а не внезапно и не незабавно след оргазъм - това е мъчително за фистито. Просто изчакайте, масажирайте външната част на вагината или ануса, и деликатно изтеглете ръката си по същия метод, по който сте я вкарали. Добавете още лубрикант, в случай че е нужно.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР