Хората са казали, че противополжностите се привличат. Е, изглежда, че

...
Хората са казали, че противополжностите се привличат. Е, изглежда, че
Коментари Харесай

Пианистът и чалга пеперудката: Палава фолк звезда влиза в "Ергенът"?

Хората са споделили, че противополжностите се притеглят. Е, наподобява, че напълно скоро ще разберем дали това е в действителност по този начин, откакто се появиха клюки, че чалга дива ще пристъпи прага на любовната вила в " Ергенът ".

Различни таблоиди настояват, че фолк звездата Крисия Карпузова, известна като Krisia D, ще направи всичко по силите си, с цел да разтопи сърцето на Евгени Генчев.

Виж още: Поля сподели Никола в първа фотосесия! Двойката от " Един за различен " - на седмото небе 

Във втори сезон на шоуто девойките ще са 25, а не 22. Това ще направи избора на Евгени още по-труден, само че любовта не се намира елементарно в днешно време. Крисия не е удостоверила присъединяване си в шоуто, което е изцяло обяснимо на този стадий, тъй като всичко ще се крие до премиерата на втори сезон.

За певицата се знае, че е стартирала кариерата си на 16 години и винагие е знаела, че сърцето ѝ е в музиката. Евгени има подобен път, само че на международната сцена, а не в задимените кръчми. Е, то като те плясне " сляпата неделя " тези детайлности не са от голяма важност, само че Генчев не е от мъжете, които елементарно избират, издават осведомени.

Виж още: Нова година, нов тунинг? Моника Валериева се хвали с ново лице онлайн

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР