Хората са казали, че крушата не пада по-далеч от дървото.

...
Хората са казали, че крушата не пада по-далеч от дървото.
Коментари Харесай

Футболни щерки станаха гимнастички

Хората са споделили, че крушата не пада по-далеч от дървото. Страстта към спорта очевидно се предава от потомство на потомство и това го потвърдиха дъщерите на двама български футболисти. Голямата дъщеря на Димитър Бербатов - Деа към този момент се занимава интензивно със спорт. Тя тренира художествена гимнастика в частен клуб и организира заниманията си въз основата на националния тим в Бояна. Това е било водещо при избора на Бербо и половинката му Елена, защото фамилният дом на някогашния футболист на Манчестър Юнайтед е наоколо.

Бербатов постоянно води Деа на тренировки и даже гледа съчетанията в профил. Наскоро той разгласява и стори от залата в обществената мрежа Инстаграм.



По стъпките на " Златните девойки " е тръгнала и дъщерята на футболиста Михаил Александров. Очарователната Миа, която се откроява с голям брой гении, измежду които и страхотни певчески данни, настойчиво натъртва на тренировките в залата по художествена гимнастика. 5-годишното момиченце към този момент умее да прави шпагат, а играчът на Арсенал (Тула) се похвали със фотография в обществената мрежа Инстаграм.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР