Хората са имали връзки много преди социалните мрежи да съществуват.

...
Хората са имали връзки много преди социалните мрежи да съществуват.
Коментари Харесай

Фейсбук може да е опасен за връзката ви

Хората са имали връзки доста преди обществените мрежи да съществуват. И тогава е имало разногласия, раздели, ревнивост, разрушени сърца, прекомерно високи упования, обиди и така нататък Но е потвърдено, че с разрастването на обществените мрежи, любовните връзки можа да станат още по-трудни за поддържане. Ето и по какъв начин Фейсбук може да провали връзките ви с любимия/любимата.

1. Време в мрежата

Ако прекарвате прекомерно доста време в тази обществена мрежа, сътрудникът може да стартира да ревнува. Ще се чуди дали не флиртувате с някого там, дали постовете във Фейсбук не са ви по-интересни и скъпи, в сравнение с времето с половинката.

2. Лични постове

Не бива да споделяте прекомерно персонални неща в мрежата. Снимки от празненства и екскурзии с гаджето не са проблем. Но не пишете статуси, с които разкривате какви проблеми имате двамата във връзката и за какво се карате. Това е злословене, а и надали би трябвало такова нещо да се схваща от хора, които са ви единствено познати. Това са си ваши персонални проблеми и диалози.

3. Скролване в леглото

Не би трябвало да превъртате из Фейсбук прекомерно доста, до момента в който сте в леглото. Това скапва интимните и сантименталните моменти сред вас двамата. А и излиза, че предпочитате да стоите на телефона, а да бъдете покрай обичания и да се отдавате на възприятията си, ви е скучно.

4. Снимки с бившата/бившия

Ако имате прекомерно доста фотоси с бившето гадже, а даже не сте имали доста дълга връзка с него, не е неприятно да махнете някои от тях. Естествено, не е наложително да триете всичко - ясно е, че сте имали любовен живот и преди новото гадже. Но в случай че държите всяка една фотография и любовно обръщение за някогашната половинка, обстановката е леко странна. Оставете единствено нещо, което доста ви харесва и ви носи прекрасен спомен, само че помнете, че имате нов човек в живота си и би трябвало да посвещавате вниманието си на него.

Източник: tiinproblem.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР