Хората с ниски вибрации лесно могат да се познаят. Те

...
Хората с ниски вибрации лесно могат да се познаят. Те
Коментари Харесай

Знаци, че си духовно извисен човек

Хората с ниски трептения елементарно могат да се познаят. Те се ядосват постоянно, като че ли нищо не им се получава, оплакват се от всичко, опасяват се, възмущават се от другите, усещат се неразбрани.

Винаги са подготвени да влязат в ролята на жертва и в никакъв случай не поемат отговорността за нищо.

Духовно пречистените, осъзнати и извисени персони, от своя страна, са изцяло противоположни. Ето техните отличителни черти или по какъв начин да различите духовно извисения човек.

Не се опасяват

Те имат вяра, че всичко ще се подреди по допустимо най-хубавия за тях метод. Не се опасяват от незнайното. Пускат се по течението и с любознание следят до каква степен ще ги води този път животът. Вярват, че във всяка една обстановка ще получат скъп урок и в никакъв случай не се усещат като губещи или жертви.

Не упрекват другите

 Знаци, че си духовно извисен човек

Ако въпреки всичко събитията не се развият съгласно упованията им, духовно осъзнатите хора не биха потърсил виновността в другите, а по-скоро в себе си. Или въобще не биха търсили отговорни, а биха приели със примирение волята на Вселената. Биха повярвали, че тя има по-добър проект за тях.

Не слагат егото си първо място

Човек, който е духовно извисен, не е плебей на егото си. Той не желае да се постанова измежду другите хора. Не счита, че някой му е задължен за нещо. Не робува на предубеждения и стандарти. Живее съгласно личните си разбирания за естетика, обич и мир, без да се интересува какво усещане прави измежду другите.

Не таят яд

 Знаци, че си духовно извисен човек

Каква е повода за гнева? Често той се дължи на обстоятелството, че се усещаме неоценени или разочаровани. Хората, които са извисени и осъзнати, нямат потребност да бъдат оценени от някого, както и нямат упования по отношение на другите. Ето за какво рядко може нещо да ги разгневи.

Проявяват състрадание

Те имат вяра, че всички жители на планетата би трябвало да си оказват помощ и да живеят в мир. Искат да правят добрини и са изцяло безкористни в дейностите си.

Не се опасяват да показват любовта си

За тях е изцяло обикновено да показват любов, грижа и деликатност към близки, деца, другари, животни и всяко живо създание.

Не се вълнуват от интриги

 Знаци, че си духовно извисен човек

Не можете да ги привлечете или спечелите с интриги. Духовно извисените хора се отнасят с почитание към всеки. Не съдят и не се присмиват.

Винаги търсят позитивната страна на нещата

Знаят, че монетата постоянно има две страни. Не всичко е напълно неприятно. Ще се опитат да намерят нещо положително и в най-тежкия миг.

Защо е значимо да сме духовно извисени? Защото тогава нашите високи трептения притеглят хубави неща в живота ни. Всичко се случва с лекост, виждаме повече позитивната страна на света и живеем по-щастливо и пълноценно.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР