Хората с малки влогове теглят парите си, а се увеличават

...
Хората с малки влогове теглят парите си, а се увеличават
Коментари Харесай

Ваня Григорова: Първи сме в Европа по неравенство

Хората с дребни влогове теглят парите си, а се усилват влоговете на тези, които продават парцел или бизнес. След това ги влагат като физически лица или компании. За това ръководещите споделят, че се усилват влоговете. Това сподели Ваня Григорова от „ Солидарна България “ по БТВ.
Според Евростат неравенството у нас се усилва. По този индикатор ние сме преди всичко. Предложихме на ръководещите данъчна система, която да работи за всички-необлагаем най-малко и да се ползва диференцирано Данък добавена стойност за артикули от първа нужда. Чакаме това наше предложение да мине през комисии в Народно събрание. Неравенството е най-големият камшик в целия свят. Искаме да се облекчат хората с най-ниски приходи.

От предходната година започнаха леки инфлационни процеси. Много хора не намират смисъл да се записват в бюрата по труда. Работодателите не са длъжни да афишират работните си места в бюрата по труда. Свободните места в никакъв случай няма да се заемат, тъй като са с ниско възнаграждение и неприятни условия на труд.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР