Хората, родени под елемента Вода (Скорпион, Рак, Риби), притежават много

...
Хората, родени под елемента Вода (Скорпион, Рак, Риби), притежават много
Коментари Харесай

Година на дървената Коза за водните зодии

Хората, родени под детайла Вода (Скорпион, Рак, Риби), имат доста положителни умения в междуличностните връзки. Те поддържат връзка свободно и са склонни да премълчават неща, с цел да избегнат непотребни спорове.

По природа са гъвкави, интуитивни, дипломатични, само че и безпределно чувствителни. Надарени с непогрешим нюх за красивото, водните зодии имат безчет разнообразни гении, които постоянно не съумяват да разкрият поради прекомерно отстъпчивия си и свенлив темперамент.

Склонни са да се оставят по течението и да бъдат пасивни в дейностите си, само че тогава надали ще осъществят стотиците си фантазии.

 Зодия Рак

Годината на дървената Коза дава обещание на водните знаци да разкрие техните артистични заложби. Особено въодушевени ще се усещат Рибите, до момента в който Скорпионите и Раците ще имат поле за изява на работното място.

В интерес на истината, 2015 година дава обещание да бъде много добра в прочувствен проект за тези представители на зодиака. Те ще открият, че същинското благополучие идва при тях, едвам когато всички техни близки и другари са щастливи.

От друга позиция, дървената Коза ще се постарае да направи Рибите и Рака прочувствено по-силни, до момента в който на Скорпиона ще даде малко от тяхното примирение и свенливост. И трите знака ще би трябвало да преодолеят страха си от самотата, с цел да израснат като самостоятелни персони.

 Зодия Риби

Изключително значимо за хората, които поддържат връзка с представители на водните зодии, е да не се пробват да ги вкарат в общоприети рамки и граници. Твърде евентуално е това да ги нарани и те да се затворят в себе си.

През годината на дървената Коза тези хора ще бъдат своенравни и ще желаят да се потвърждават. Въпреки това, те не са самостоятелни играчи и ще разгънат качествата си единствено в екип.

По принцип мъчно ще видите водна зодия, която заема управителна служба и би трябвало да носи отговорност за други хора. Това едва ли ще се промени през 2015 година, защото Козата не се слави с трудолюбието си.

Но това напълно не пречи на тези зодиакални знаци да си завоюват уважението на сътрудници и шефове, с помощта на своята преданост, добрина и откровеност.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР