Хората, родени под едно от изброените по-долу четири съзвездия, по-често

...
Хората, родени под едно от изброените по-долу четири съзвездия, по-често
Коментари Харесай

4 зодиакални знака, които сами успешно разрушават брака си

Хората, родени под едно от изброените по-долу четири съзвездия, по-често от други, не се лимитират в живота до един единствен сватбен съюз. В взаимозависимост ото собеностите на характера си, те се женят или омъжват най-малко два пъти, споделят астролозите. Някои от представителите на тези зодии са прекомерно вятърничави и елементарно сменят сътрудниците си. Други, назад, са прекомерно придирчиви и са склонни да приспособяват своите любовници към техните показа за идеалния брачен партньор или брачна половинка. Каквато и да е повода, те не се задоволяват с един брак. За тях не е проблем постоянно да си дават нов късмет за намиране на подобаваща половинка.

Първите в този лист са Овните . Те имат навика да мечтаят и да работят интензивно, с цел да осъществен фантазиите си. До себе си те желаят да видят еднообразно ярки и целеустремени персони. И когато сътрудниците към този момент не дават отговор на упованията им, Овните се сбогуват с тях изцяло безогледно и без непотребна прочувственост.

Близнаците се женят повече от един път, тъй като самите те не знаят какъв човек желаят да видят по-нататък и с кого да споделят остатъка от живота си. Те обичат всичко, което се случва в ранните стадии на една връзка. Но рядко се трансформират в образцови фамилни хора. Те са прекомерно несериозни за този тип връзки.

Да изследват нови територии, в това число и любовто,  е изцяло в кръвта на Стрелеца. Те могат бързо да се отегчат от един човек, заради което стартират романи отвън дома. Но най-често представителите на този знак не се лимитират с един брак.

За свободолюбивия Водолей моногамията наподобява остаряла и скучна усовност. Те се пробват да не лимитират избраника си в нищо и няма да търпят ограничавания във връзка с себе си. Ако желаят да сменят колегата си, нищо няма да ги спре.

Вероятно мнозина откриват сходни черти със упоменатите към този момент знаци, само че не са подхванали решителната стъпка. Сега е момента да прецените каква крачка да предприемете – да заложите на традицията и да останете с браната си половнка до момента в който гибелта ви раздели или да потърсите щастието си в нова връзка. Нужна е храброст и разбиране в това, че постъпвате вярно и няма късмет за  връщане обратно.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР