Хората продължават да еволюират. Как бихме се променили в следващите

...
Хората продължават да еволюират. Как бихме се променили в следващите
Коментари Харесай

Как ще изглеждат хората след 1000 години

Хората не престават да еволюират. Как бихме се трансформирали в идващите хиляда години? По всяка възможност ще сме по-високи. Човечеството към този момент претърпя взрив във височината си единствено в последните 130 години. През 1880 година междинният растеж на един мъж в Северна Америка е 170 см. Днес е 177 см.

Може също по този начин да се слеем с машините, които да усъвършенстват нашия слух, зрение, здраве, и още. Дори сега има слуховите апарати, които разрешават да записвате звукове, да генерирате бял звук, и даже имат вграден телефон.

Друг образец идва от екип от университета на Орегон, който създава бионични очи в помощ на незрящи. Но не невероятно да се представим, че тази технология може да стане инструмент за виждане на това, което сега считаме за невидимо, да вземем за пример инфрачервените и рентгенови лъчи.

Най-вероятно ще пристигна ден, когато протезите няма да са единствено за хора с увреждания. Гените ни също ще еволюират на микроскопични равнища, с цел да оказват помощ за оцеляването ни.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР