Хората приемат различно пандемията. Някои смятат, че рисковете са преувеличени

...
Хората приемат различно пандемията. Някои смятат, че рисковете са преувеличени
Коментари Харесай

Как Приянка Чопра приема новото нормално

Хората одобряват друго пандемията. Някои считат, че рисковете са пресилени и подценяват обстановката, други показват предразсъдък, а трети просто се пробват да извлекат най-хубавото от нея, доколкото това е допустимо.
 Пандемията, тревогата в резултат на COVID-19 и границите на естественото й изпитване
Пандемията - тревожим ли се повече от естественото

Как да разберем дали не прекаляваме

Какъв е казусът с една от най-красивите и авторитетни дами в света Приянка Чопра?

Пред People тя споделя, че се приспособява към " новото обикновено " по време на пандемията от ковид, като се концентрира върху работата и фамилията си. Много нейни планове в последна сметка се случват точно по време на карантина. " Разработих сериали и филми, писах и приключих записките си. Това беше положително време за творчество, като се изключи че беше безусловно необичайно ", изяснява Приянка, която не е единствено актриса, а и кино продуцент.

View this post on Instagram
on Jul 30, 2020 at 1:13pm PDT

Тя и брачният партньор ѝ Ник Джонас взимат спомагателни защитни ограничения, тъй като и двамата попадат в рискови групи, само че въпреки всичко намират метод и да се забавляват със своите близки. " Аз съм астматик, а моят брачен партньор има диабет вид 1, тъй че би трябвало да бъдем още по-внимателни ", споделя тя.

View this post on Instagram
on May 11, 2020 at 3:01pm PDT

За да не губи възприятието си за нормалност, за нея е значимо да има връзката с приятелите си, фамилията си, даже и от отдалеченост. А що се отнася до това, по кое време тя ще може да излезе от вкъщи си и да се върне към киното като актриса, и като продуцент, Приянка дава отговор, че не знае, защото случаите на ковид в Съединени американски щати остават високи. " Светът е толкоз нерешителен ", споделя тя, само че е подготвена да се върне на работа, спазвайки всички нужни ограничения.
 Приянка Чопра, Ник Джонас и за какво брачната половинка на изпълнителя мисли, че полудява
Защо Приянка Чопра мисли, че Ник Джонас полудява

Как въздейства на изпълнителя новото му занимание

" Това е новото обикновено и скоро няма да се върне това, което беше. Значи просто би трябвало да се примирим с тази действителност ", прибавя Чопра.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР