Хората преживяват раздялата по различни начини, като някои успяват да

...
Хората преживяват раздялата по различни начини, като някои успяват да
Коментари Харесай

4 зодии, които преживяват раздялата, като излизат с друг

Хората претърпяват раздялата по разнообразни способи, като някои съумяват да го създадат по-бързо от други. Те би трябвало да имат нужното самообладание да преглътнат обстоятелството, че връзката им се разпада и оттук насетне няма връщане обратно. Понякога един човек може да има потребност от седмици, даже месеци да се отърси от това, което се случва. В доста случаи това по този начин и не се случва и тези хора вечно са белязани от тази персонална драма, която ги съпътства.

След разлъка хората работят по друг метод, с цел да преодолеят остарялата връзка. Може би имат потребност от бягство, а мисълта за нов сътрудник ги вълнува и усъвършенства настроението им. За да понижат възприятията си на обезсърчение и самотност след раздялата, те стартират нова връзка.

Въпреки че на множеството хора може да им би трябвало известно време, с цел да преодолеят връзката си, за някои зодии да излизат с различен е метод, по който претърпяват раздялата. Така те отстраняват болката и пробват по-лесно да решат този проблем.

Вижте кои са четирите зодии, които претърпяват раздялата, като излизат с други:

Овен

 4 зодии, които претърпяват раздялата, като излизат с различен

Хората от зодия Овен имат самоуверено и витално отношение и се радват да изживяват нови неща. Те нормално не се потапят в възприятията си на горест и не желаят нищо да ги задържа след разлъка. В последна сметка те стартират да излизат с нов човек, с цел да се откажат от тези страсти от предходната си връзка. Те са насочени към сегашното и рядко копнеят за някогашните си сътрудници.

Трудно бихте срещнали някой представител на зодия Овен, който обезверено се бори да с върне още веднъж при остарелия си сътрудник. За тях да дадат повече от един късмет е нещо неразрешено. Винаги намират утехата в прегръдките на някой различен и по този метод претърпяват раздялата доста по-лесно.

 

Близнаци

 4 зодии, които претърпяват раздялата, като излизат с различен

След разлъка Близнаците желаят да изживеят нещо ново и забавно, като постоянно се постанова да бъдат с други хора. Тъй като е обществената пеперуда на зодиака, този знак се движи бързо към основаване на нови взаимоотношения и освобождение от предишното. Когато предходната им връзка стане скучна и завърши, те не се усещат неловко да стартират нещо ново. Честата промяна на сътрудниците не е нещо непознато за хората от тази зодия. Те са харизматични и в никакъв случай не страдат от липса на внимание.

Близнаците претърпяват раздялата с нова краткотрайна връзка. Те не влагат доста страст в нея и просто желаят да получат внимание от новия човек. В малко случаи това партньорство се трансформира в нещо съществено и дълготрайно. Затова, в случай че човек от тази зодия опита да бъде към вас след края на дълга връзка, имайте поради, че може да бъдете употребен.

 

Везни

 4 зодии, които претърпяват раздялата, като излизат с различен

Дори откакто са се разделили с някогашната си половинка, Везните се любуват на чувството да бъдат поглезени и наслаждаващи се на внимание. След като сърцето им е било разрушено, тези хора би трябвало да бъдат поглезени, тъй като по този начин по-лесно претърпяват раздялата. Затова те нямат нищо срещу, в случай че това идва и от ухажор за една нощ.

Вероятно не желаят да живеят прекомерно дълго като  необвързани и към този момент са почнали да търсят някой нов. Тези хора мъчно се задържат сами. Просто към тях постоянно има обожатели.

 

Стрелец

 4 зодии, които претърпяват раздялата, като излизат с различен

Тази буйна, рискована зодия нормално е подготвена бързо да продължи напред след разлъка. Тези хора постоянно са отворени за нови благоприятни условия, с цел да претърпяват раздялата по-лесно. За да прекратят връзката си, те постоянно се свързват с нови сътрудници. Те рядко се връщат при някогашния си и е малко евентуално да съжаляват за раздялата си. Не се опитвайте да ги убедите да останат при вас. Веднъж взели ли са решение, то е дефинитивно.

Ако попаднете на хора, които постоянно се отдават на нови, в този момент можете да извършите пауза и да си помислите, че това е загуба на време. Техните дейности също могат да бъдат индикация, че съжаляват, че са обвързани или не са сигурни за вероятностите. По този метод те просто по-лесно претърпяват раздялата с някогашния си, само че нормално нараняват новия си сътрудник.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР