Хората по цял свят питат Google всякакви неща - от

...
Хората по цял свят питат Google всякакви неща - от
Коментари Харесай

Какво питат Google българските потребители?

Хората по целия свят " питат " Гугъл всевъзможни неща - от това по какъв начин да си вържат вратовръзката до това по какъв начин да поправят нещо у дома. От Гугъл News Lab пък са се пробвали да дадат повече изясненост от какво най-вече се интересуват техните консуматори в другите страни във виртуално есе.

Резултатите в световен мащаб за интервала сред 2004 и 2017 година демонстрират, че измежду най-популярните търсения с изключение на възлите на вратовръзката са тези по какъв начин да се целуваме, по какъв начин да забременеем, по какъв начин да свалим килограми или да рисуваме.

По отношение на домашните отговорности, потребителите на браузъра най-често питат по какъв начин най-лесно да оправят врата у дома.

В уеб страницата всеки може да ревизира и какви са известните търсения от тяхната страна. Така във връзка с поправките вкъщи хората от България също се интересуват преди всичко по какъв начин да се оправят вратата си.

 Снимка 311036
Източник:

На второ място са тези, които питат същото нещо за прозорци, а на трето - домашните майстори, изправени пред ремонта на дадена стена у дома.

Сред другите търсения са тези за корекция на ледник, тоалетна и пералня.

А какви са първите резултати, когато напишем " по какъв начин да " в търсачката на Гугъл? Изглежда най-важните тематики за българите в това отношение са:

 Снимка 311035
Източник:
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР